FlexScan

Office monitoren voor de financiële sector

Monitoren voor de financiële sector
Finanzwesen_Header.jpg

De FlexScan-monitoren van EIZO zijn perfect voor gebruik bij banken, verzekeringsmaatschappijen en beurzen. Ze geven gegevens en diagrammen duidelijk weer in een uitstekende beeldkwaliteit en overtuigen bovendien door hun absolute betrouwbaarheid. Door hun lage stroomverbruik, geringe warmteafvoer en extra slanke behuizing zijn ze ideaal voor werkplekken met meerdere beeldschermen. Als oplossing met één scherm leveren ze ook uitstekend werk in de backoffice.

Wat gebruikers nodig hebben in de financiële sector:

  • Hoge beeldkwaliteit voor een heldere en duidelijke weergave
  • Geschikte monitoren voor oplossingen met meerdere schermen
  • Fail-safe - gegevens altijd in beeld
  • Geavanceerde ergonomie voor efficiënt werken
  • Flexibel werken op kantoor en thuis
Weytec_Julius_Baer_04.jpg

Beeldkwaliteit die indruk maakt

EIZO-monitoren geven koersen, tabellen en diagrammen haarscherp weer. Dankzij het gebruik van innovatieve paneltechnologieën bereiken ze een uitstekende kijkhoekstabiliteit, zodat u vanuit elke hoek van uw gegevens kunt genieten. EIZO office LCD's zijn volledig flikkervrij en hebben een ontspiegeld oppervlak dat reflecties voorkomt en dus merkbaar prettiger is voor de ogen.

Duidelijkheid

Monitoren met een grote schermdiagonaal worden aanbevolen voor gebruik in de financiële sector om veel gegevens parallel te kunnen weergeven. Waar één scherm alleen niet genoeg is, bieden installaties met meerdere schermen nog meer ruimte voor veel inhoud.

Bij werkstations met meerdere schermen wordt het beeld vaak onderbroken door brede randen. Dat leidt de gebruiker af. EIZO-monitoren zijn daarom uitgerust met bezels die zo smal zijn dat ze nauwelijks opvallen. Dat verhoogt vooral het leesgemak en de overzichtelijkheid.

Multi-Monitor_Screeninhalt_lizensiert_1440x1440.jpg
Warranty_5Y_NL.jpg

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is natuurlijk een van de belangrijkste factoren voor toezichthouders in banken, verzekeringsmaatschappijen en aandelenbeurzen. Dit komt omdat storingen aanzienlijke financiële gevolgen kunnen hebben, vooral in de tussenhandel. In het ergste geval moeten apparaten snel worden vervangen. EIZO-monitoren maken dit snel en eenvoudig mogelijk dankzij de geïntegreerde voedingseenheid en de handige draaggreep.

EIZO LCD's danken hun buitengewone duurzaamheid en betrouwbaarheid aan de hoogste kwaliteit van alle componenten en de strengste controleprocedures tijdens de productie. En het beste van alles is dat u met EIZO altijd profiteert van uitstekende ondersteuning, waaronder een ongecompliceerde on-site vervangingsservice - voor een ongeëvenaarde garantie van vijf jaar.

Optimale ergonomie

Als u veel uren per dag voor een beeldscherm doorbrengt, moet uw beeldscherm ergonomische functies hebben. Dit voorkomt oog- en nekklachten.

Met geavanceerde functies zorgen EIZO-modellen ervoor dat uw ogen minder snel vermoeid raken terwijl u werkt. De flikkervrije beelden en de automatische aanpassing van de schermhelderheid maken het werken op de monitor bijzonder aangenaam. Net als de flexibele voet, die u talrijke mogelijkheden biedt om de hoogte, kanteling en rotatie aan te passen. Zo kunt u individueel de schermpositie kiezen die het meest comfortabel is voor uw ogen en nek.

EIZO_FlexScan_Ergonomie_Sideshot_DSF3181_sRGB_3000x2000.jpg
HomeOffice_-_Rohm_Flexibility.jpg

Flexibel werken

Werken op verschillende locaties wordt steeds gebruikelijker. Daarom is het des te belangrijker dat u uw werkplek altijd snel en comfortabel kunt inrichten. Dankzij de maximale connectiviteit van EIZO-monitoren is dat geen probleem. Onze nieuwste modellen hebben een USB-C-poort waarmee u al uw apparaten (muis, toetsenbord, webcam, enz.) eenvoudig via een USB-C-kabel kunt aansluiten. U hebt niet langer een aparte voeding voor uw laptop nodig. Het beeldsignaal, het netwerksignaal en de voeding van de laptop worden gelijktijdig tot stand gebracht via USB-C. Uw voordeel: u kunt eenvoudig en gemakkelijk schakelen tussen kantoor en thuiskantoor.

Productaanbevelingen voor de financiële sector

Office monitoren in gebruik

Vontobel_-_Image_06.jpg

Kwaliteit, vertrouwen en voordelen voor de klant

Productiviteit, ergonomie en duurzaamheid voor het investeringshuis Vontobel met de EIZO FlexScan EV3895 curved monitor.

Meer informatie
Hauck_Aufhaeuser_Image_1_3000x2000.jpg

Hauck & Aufhäuser vertrouwt op EIZO in de bank en in het kantoor aan huis

EIZO-monitoren zijn een integraal onderdeel van de hardware-installatie van Hauck & Aufhäuser in banken en thuiskantoren.

Meer informatie
GLS_Bank_Header_neu.jpg

Duurzaamheid - de topprioriteit bij GLS Bank

GLS Bank gebruikt sinds 2016 EIZO-monitoren en vervangt sindsdien voortdurend alle "oude monitoren" door het FlexScan EV2460-model.

Meer informatie

Heb je nog vragen?

Wij en onze geautoriseerde partners helpen je graag bij het selecteren van het juiste model voor gebruik in jouw omgeving.

Neem contact met ons op
H07_Kontakt.jpg