FlexScan referentie

Investeringsmaatschappij Vontobel

Kwaliteit, vertrouwen en voordeel voor de klant

Vontobel_-_Header.jpg

Verantwoord ondernemen maakt deel uit van de identiteit van investeringsmaatschappij Vontobel. Dit wordt ook weerspiegeld in de keuze van de monitoren. Met de monitoren van EIZO is Vontobel goed voorzien op het gebied van duurzaamheid. En dat niet alleen. Lees in de casestudy hoe de traditionele Zwitserse maatschappij de monitoren in zijn voordeel gebruikt.

Vontobel_-_Image_01.jpg

Meer ruimte, naadloos zicht

De FlexScan EV3895 curved monitor wordt gebruikt in de backoffice op de verschillende locaties in Zürich. Dankzij het grote schermoppervlak en het licht gebogen scherm kunnen verschillende toepassingen comfortabel worden weergegeven, waardoor optimale zichtbaarheid en focus gegarandeerd zijn.

Gebruikers zijn enthousiast: dankzij de ergonomische verstelbaarheid van de monitor en de oogvriendelijke functies zijn gespannen nekspieren en vermoeide ogen niet van toepassing.

Dankzij de brede diagonaal van 37,5 inch past het scherm harmonieus in de kantooromgeving; het slanke ontwerp maakt het bijna sierlijk en overtuigt met een smal behuizingsframe.

Praktische connectiviteit

De Curved FlexScan EV3895 is uitgerust met vier gemakkelijk toegankelijke poorten. Hierdoor kunt u verschillende randapparaten aansluiten zonder dat u een aparte USB-hub nodig hebt. De geïntegreerde LAN-poort geeft toegang tot de complete netwerkinfrastructuur met internet, netwerkprinter, server etc.

Dit is handig voor flexwerkplekken, maar ook als er thuis gewerkt wordt. Wat duidelijk is, is dat met zijn uitstekende connectiviteit en de daaruit voortvloeiende talloze clean-desk opties, de Curved monitor elke werkplek netter en flexibeler maakt.

Vontobel_-_Image_02.jpg
Vontobel_-_Image_03.jpg

Betrouwbaarheid, zelfs in hectische situaties

In de handelsruimten hebben de handelaren altijd de beurskoersen wereldwijd in beeld op de installaties met meerdere schermen. Zelfs in hectische situaties, wanneer de markten hectisch zijn, wordt alles perfect weergegeven op het ontspiegelde paneel.

Het FlexScan EV2416-model wordt hier sinds 2013 gebruikt. Een bijzonder goed voorbeeld van de lange levensduur die kenmerkend is voor EIZO-monitoren. Want het uitvalpercentage is zeer laag en de speciale garantie van 5 jaar is al bijna dubbel overschreden.

Kwaliteit die loont

Vontobel's motto: "We beheersen wat we doen - en doen alleen wat we beheersen. Zo brengen we onze klanten vooruit" zou net zo goed voor EIZO kunnen staan. Met onze producten willen we het leven van onze klanten eenvoudiger maken, zodat ze zich in ieder geval geen zorgen hoeven te maken over hun monitoren.

Dankzij onze eigen productie, voortdurende research en verdere ontwikkeling en zorgvuldige kwaliteitscontroles is het mogelijk om vijf jaar garantie te geven op EIZO-monitoren, inclusief on-site vervangingsservice. Voor klanten betekent dit investeringszekerheid op het hoogste niveau.

Vontobel_-_Image_04.jpg

Vontobel - toegewijd aan de samenleving

Vontobel is een wereldwijd actieve beleggingsmaatschappij met Zwitserse wortels, gespecialiseerd in vermogensbeheer voor particuliere en institutionele beleggers en beleggingsoplossingen. De aandelen van Vontobel Holding AG staan genoteerd aan de SIX Swiss Exchange en zijn voor het grootste deel in handen van de stichtende familie. Hun nauwe banden met Vontobel garanderen onafhankelijkheid als ondernemer en de daaruit voortvloeiende vrijheid verplicht hen tot het nemen van sociale verantwoordelijkheid.

Investeringsmaatschappij Vontobel heeft met de EIZO FlexScan EV3895 Curved Monitor de perfecte oplossing gevonden op het gebied van productiviteit, ergonomie en duurzaamheid.

EIZO monitoren overtuigen ons ook op het gebied van duurzaamheid. Het lage stroomverbruik, het lage uitvalpercentage en niet te vergeten de lange levensduur zijn voor ons pluspunten bij onze keuze voor EIZO.

Markus Schneider

Hoofd operationele diensten, Bank Vontobel

Vontobel_-_Image_06.jpg
Vontobel_-_Image_07.jpg
Vontobel_-_Image_05.jpg