RadiForce

Diagnostische monitoren voor CT-/MRI-scans

Alle CT/MRI monitoren
stage_CT_MRT.jpg

Het juiste beeld voor alle gevallen

CT- en MRI-scans worden in vrijwel alle klinische specialismen gebruikt voor het beantwoorden van medische vraagstellingen. Voor de optimale weergave van de opnames zijn monitoren met een groot formaat erg praktisch, omdat daardoor grotere beeldreeksen sneller gediagnosticeerd kunnen worden.

De grote diagnostische monitoren met hoge resoluties van EIZO zijn speciaal ontwikkeld voor de parallelle weergave van scans, echografieopnames en klassieke röntgenopnames. Via verschillende modi met geoptimaliseerde weergavekenmerken zijn individuele aanpassingen aan het type diagnose mogelijk.

MX315W_stage.jpg

De EIZO RadiForce-monitoren bieden specialistische monitoren voor iedere toepassing – als kleurenmonitor, maar ook als grijstintmonitor. Geavanceerde functies zoals Hybrid-Gamma zijn bij de uitvoer van beelden afgestemd op de moderne onderzoeksmethoden (PET CT, PET MRI). De Hybrid-Gamma-functie zorgt voor een tot op de pixel nauwkeurige weergave met de nodige weergavekenmerken voor monochrome en gekleurde beeldonderdelen.

Met behulp van de Digital Uniformity Equalizer-functie worden helderheids- en chrominantieverschillen in verschillende monitorgedeeltes opgeheven. Het monitorframe bevat een geïntegreerde voorsensor (IFS, Integrated Front Sensor) die helderheid en grijstinten meet en de monitor zelfstandig kalibreert conform de DICOM®-standaard. Dit garandeert een gelijkblijvende beeldkwaliteit.

 

De voordelen van RadiForce-monitoren voor CT/MRI

  • Betrouwbare beeldweergave met behulp van de luminantiecurve conform DICOM® GSDF
  • Hoge kostenefficiëntie dankzij het aanbod van verschillende monitoren voor het uitvoeren van verschillende taken
  • Duurzaamheid
  • Inrichting van de werkplek afgestemd op individuele behoeften
  • Hogere efficiëntie

Diagnoses succesvol uitgevoerd

[Translate to Dutch:] [Translate to English:] Referenzzentrum Mammografie Nord

Referentiecentrum Mammografie Noord

In vergelijking met de vorige oplossing met dubbele schermen en 5-megapixelmonitoren, neemt de oplossing met één scherm met de RadiForce RX1270 minder ruimte in beslag en biedt deze met 12-megapixels een hogere resolutie voor een nog efficiëntere rapportage.

Meer informatie
[Translate to Dutch:] [Translate to English:] MVZ Radiologie Karlsruhe

MVZ Radiology Karlsruhe

MVZ Radiologie Karlsruhe optimaal uitgerust voor diagnostiek met EIZO RadiForce RX1270

Meer informatie
Mil_Sursee_6.jpg

MIL Sursee

Bij MIL AG in Sursee worden de RadiForce RX660 monitoren gebruikt voor radiologische rapportage en de MS236WT als besturingsmonitor voor het röntgentoestel.

Meer informatie

Heeft u nog vragen?

Wij en onze geautoriseerde partners helpen u graag bij het selecteren van het juiste model voor gebruik in uw omgeving.

Neem contact met ons op
Kontakt_teaser.jpg