Duravision

IP-decoder-oplossingen

IP-decoder-oplossingen van EIZO maken computerloze aansluiting van beveiligings- en bewakingscamera's mogelijk, zijn geschikt voor 24/7 gebruik en worden gekenmerkt door hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Alle IP-decoder-oplossingen
IP_Decoding_stage.jpg

Bij videobewaking is het gebruik van computers vaak ongewenst, niet erg rendabel of zelfs onmogelijk vanwege de beschikbare ruimte. Speciaal hiervoor biedt EIZO verschillende oplossingen voor de meest uiteenlopende eisen. Van de complete oplossing met IP-decodermonitoren tot de uiterst flexibele IP-decoderbox, die met vrijwel alle monitoren met verschillende beelddiagonalen en resoluties tot 4K UHD kan worden gecombineerd.

De conventionele oplossing

Traditionele beveiligingsoplossingen vereisen een groot aantal hardware, software, bekabeling en andere componenten, evenals veel tijd en moeite om te installeren en te onderhouden gedurende de levensduur van het systeem. Hoe meer componenten een systeem heeft, hoe meer potentiële foutbronnen er zijn die de veiligheid van de bewaakte ruimte in gevaar kunnen brengen.

Konventionelle-Loesung_1728x500_NL.jpg

De DuraVision IP-decoder oplossing

  • PC-vrije connectiviteit voor gestroomlijnd beheer en geen softwarebeveiligingsproblemen
  • Eenvoudige installatie met minder kabels en hardware in de hele infrastructuur
  • Minder apparaten nodig in het hele systeem, waardoor er minder onderhoud nodig is

DuraVision IP-decoderoplossingen kunnen via LAN rechtstreeks worden aangesloten op een IP-camera of -switch en bieden directe videostreaming voor realtime bewaking. Het assortiment omvat een IP-decoderbox of monitoren met geïntegreerde decodering. De decoderoplossingen worden eenvoudig bediend via een webinterface of een API die is geïntegreerd in het VMS en maken ook de bediening van de IP bewakingscamera's mogelijk.

IP-Decoder-Box.jpg

Volledige flexibiliteit met de IP Decoder Box

De IP-decoderbox van EIZO is bijzonder geschikt voor monitorwanden of verschillende schermdiagonalen en schermresoluties. Dankzij de computerloze verbinding met het videonetwerk zijn ook hier geen computers of software nodig. De compacte box kan ruimtebesparend aan de monitoren worden bevestigd door middel van VESA-montage. Uitgebreide functionaliteit en compatibiliteit maken de IP Decoder Box van EIZO tot een zeer flexibele en ruimtebesparende oplossingscomponent.

Geïntegreerde alarmen via het netwerk

IP-decoderoplossingen ondersteunen aangepaste integratie met lokale beveiligingssystemen via een web-API om reacties op alarmen via het netwerk mogelijk te maken.

Als er zich een gebeurtenis voordoet en er een alarm wordt verzonden door IP-camera's, toegangscontrole, gevaardetectie, VMS of andere systemen, kunnen de IP-decoderoplossingen van EIZO reageren met een vooraf gedefinieerde actie, zoals aanpassing van de lay-out, weergave van berichten, activering van het geluid, aanpassing van de camera, maskering en meer.

Meer informatie over Alert-to-Action

Alert_to_Action_3000x2000.jpg
IP-Decoder-Solutions_1080x1080.jpg

Functionaliteit met toonaangevende VMS

EIZO werkt samen met toonaangevende leveranciers van beveiligings- en bewakingsoplossingen om de technische compatibiliteit en functionele ondersteuning voor verschillende videomanagementsystemen (VMS) te garanderen en samen oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de eisen van de eindgebruiker.

Meer weten over integratie met videobeheersystemen

Samenwerking met toonaangevende camerafabrikanten

Om een optimale compatibiliteit van EIZO's IP-decoderoplossingen met IP-camera's te garanderen, staat bij onderzoek en ontwikkeling van EIZO de samenwerking met toonaangevende camerafabrikanten centraal.

Partner_Logos_1080x1080.jpg

De voordelen van IP-decoderoplossingen voor videobewaking

  • Computerloze verbinding met het IP-videobewakingssysteem
  • Perfecte oplossingen voor gebruik in monitorwanden, installaties met grote schermdiagonalen en resoluties, live weergave in winkels, gebouwen, ondergrondse garages, buitenruimtes en toegangscontrole
  • Hoge betrouwbaarheid en lange productlevenscycli
  • Geschikt voor gebruik 24 uur per dag, 7 dagen per week (24/7)

Het DuraVision IP-decoder productportfolio

Referenties

Salzgitter_Content_Firma.jpg

Salzgitter AG

De staal- en technologiegroep vertrouwt op EIZO voor videobewaking. Dankzij de EIZO IP-decoderoplossing kunnen de analoge videobewakingssystemen snel en eenvoudig worden omgezet naar een nieuwe digitale standaard.

Meer lezen
Edmonton_AlanBaird-VMS.jpg

Edmonton vervoersdienst

De Canadese vervoersmaatschappij Edmonton Transit Service gebruikt een geïntegreerde videobewakingsoplossing met EIZO IP-decodermonitoren en het Genetec VMS om treinstations te bewaken.

Meer lezen
Klaerwerk_Nuernberg_Galery3.jpg

Stedelijke afwatering en milieuanalyse Neurenberg

Direct zicht op het computersysteem dankzij DuraVision FDF2711W-IP.

Meer lezen

EIZO: een sterke partner

Als ervaren B2B-leverancier is EIZO uitstekend toegerust om bedrijven te adviseren en samen passende oplossingen voor elke toepassing te ontwikkelen. Neem contact op met ons verkoopteam, wij ondersteunen u graag bij elk project - met individuele begeleiding, voor en na de aankoop.

Nu contact opnemen
H07_Kontakt.jpg