Accessoires

UX2-Sensor

Kalibratiesensor voor medische monitoren

In combinatie met de RadiCS software

Product afbeelding UX2-Sensor

UX2 - Kalibratiesensor voor medische monitoren

De UX2 kalibratiesensor meet de luminantiekarakteristiek van RadiForce monitoren in combinatie met de RadiCS software. Als onderdeel van de hardwarekalibratie worden helderheids- en contrastafwijkingen automatisch aangepast. Het maakt dus nauwkeurige kalibratie mogelijk van medische monitoren volgens de DICOM®-norm voor het opzetten van beeldweergavesystemen.

 

Stabiliteit op lange termijn en hoge prestaties

Conventionele sensoren worden gemakkelijk beïnvloed door veranderingen in de omgeving, zoals vochtigheid, waardoor de prestaties afnemen. Daarom is de UX2-sensor gebaseerd op dezelfde technologie als de geïntegreerde frontsensoren van EIZO. Dankzij zijn weerstand tegen vochtigheid en schokken maakt hij nauwkeurige metingen en ijkingen op lange termijn mogelijk.

UX2_Image_v3.jpg
Eenvoudige bediening

De UX2-sensor is uitgerust met een LED-indicator. Dit geeft aan of de sensor met succes op de monitor is aangesloten. Hij heeft ook een beschermkap die voorkomt dat de sensor vuil wordt wanneer hij niet wordt gebruikt, zodat de kwaliteit van de prestaties gewaarborgd blijft.

De USB-poort maakt het gemakkelijk om de UX2-sensor op de monitor aan te sluiten.

UX2_Image_LED_v1_grau.gif
LED-licht
UX2_Image_Schutzkappe_grau.png
Beschermende kap
UX2_Image_USB-Anschluss_grau.png
USB-poort
Kalibratie volgens DICOM®-norm

De UX2-sensor in combinatie met de RadiCS-software maakt een nauwkeurige kalibratie mogelijk van witpunt- en tonale-waardekenmerken volgens de DICOM®-norm. Veranderingen in monitorkarakteristieken als gevolg van veroudering worden automatisch gecorrigeerd.

UX2_Image_Kalibrierung_grau.jpg
Sichere Bildqualität dank DIN-Konformität

Der UX-Sensor ermöglicht in Verbindung mit der RadiCS-Software Abbildungseigenschaften, insbesondere in Punkto Helligkeit und Kontrast, zur Einrichtung von DIN 6868-157-konformen Bildwiedergabesystemen.

Ondersteunde monitoren

De UX2-sensor is geschikt voor gebruik met EIZO RadiForce-monitoren, met uitzondering van de MX300W-, MX240W-, MX220W- en MX210-modellen.