Grote kleurruimte

Geavanceerde connectiviteit

WUXGA-resolutie

24 inch met extra hoogte

CS400S_WUXGA-resolution.jpg
Dankzij de handige beeldverhouding van 16:10 staat de CS2400S merkbaar dichter bij het 3:2 fotoformaat dan een 16:9 monitor. De uitstekende contrastverhouding van 1350:1 en de maximale helderheid van 410 cd/m2 maken van de CS2400S de ideale instap in de high-end wereld van grafische monitoren.
Meer informatie

Beeldkwaliteit

Perfecte reproductie

Image-quality_ColorEdge.jpg
Perfecte kleuren, absolute homogeniteit en vloeiende overgangen in kleuren en grijstinten - dit is cruciaal voor het ongerepte beeld van bestanden. Geen uitdaging voor de CS2400S dankzij 16-bit LUT, enorme kleurruimte en Digital Uniformity Equalizer.
Meer informatie

Hardware kalibratie

Zodat je op je ogen kunt vertrouwen

Hardware-calibration_CS_ColorEdge.jpg
Elke ColorEdge is perfect gekalibreerd in de fabriek. Om deze precisie gedurende de gehele levensduur te behouden, kan de monitor met de gratis EIZO ColorNavigator-software zonder verlies hardwarematig worden gekalibreerd. Dus hetzelfde beeld zal er nog vele jaren hetzelfde uitzien.
Meer informatie

Connectiviteit

Niemand houdt van verwarde kabels

Connectivity_FlexScan2.jpg
Eén kabel, vele functies - via USB-C stuurt één kabel het beeldsignaal door, voedt de USB-hub en voorziet mobiele apparaten van laadstroom. Maar geen zorgen: HDMI en DisplayPort ontbreken natuurlijk ook niet.
Meer informatie
24" grafische monitor

CS2400S ColorEdge

De CS2400S combineert een uitstekende beeldkwaliteit met state-of-the-art connectiviteit en is het ideale 24" instapmodel voor veeleisende creatievelingen.

  • 61,1 cm (24,1")
  • 1920 x 1200
  • IPS (Wide Gamut)
Product afbeelding CS2400S ColorEdge

Nauwkeurigheid en kleur

Helderheid, contrast en scherpte

Voor verzadigde kleuren

Wide gamut

Om het volledige kleurenspectrum van moderne camera's te kunnen gebruiken, heeft u een monitor met de grootst mogelijke kleurruimte nodig. Anders zijn visuele beoordeling en verwerking van de verzadigde kleurtonen in het bestand niet mogelijk. Daarom dekt het IPS-panel van de ColorEdge CS2400S bijvoorbeeld de grote fotokleurruimte AdobeRGB en de CMYK-printkleurruimte ISO-Coated V2 tot meer dan 99 %. Dit betekent dat de volledige kleurruimte van moderne camera's ongewijzigd en zonder fouten wordt weergegeven. En een nauwkeurige simulatie van het afdrukresultaat in de softproofweergave is eveneens gegarandeerd.

Precision-color_WideGamut_CS.jpg

Voor haarscherpe beelden

Voortreffelijke beeldkwaliteit

De monitor levert een bijzonder hoge resolutie van (1920 x 1200), een uitstekende contrastverhouding van 1350:1 en een helderheid van 410 cd/m². Zo kunt u graphics en foto's tot op de pixel nauwkeurig bewerken. Ook de tekstcontouren zijn duidelijk en precies. De LCD-module met zijn IPS (Wide Gamut)-maakt een kijkhoek van 178 graden mogelijk. Daardoor blijven kleurtonen en contrast vanuit iedere kijkhoek van de gebruiker stabiel.

Precision-color_IPS-Panel_CE.jpg

Vloeiende overgangen en verlopen dankzij de 16-bit-Look-Up Table en de 10-bit-modus

De Look-Up Table (LUT) van de CS2400S rekent intern met een bijzonder hoge kleurdiepte van 16 bits, waarna het display de signalen met tot 10 bits produceert. Door deze configuratie zijn er miljarden kleurtinten beschikbaar om de precieze weergave op de monitor te berekenen. Zo worden weergavefouten voorkomen die optreden in minder goede monitoren, zoals streepvorming en clipping. Trapsgewijze kleurverlopen en verkleuringen zijn hierdoor verleden tijd. Subtiele nuances en structuren in donkere of diep verzadigde beeldpartijen worden met deze technologie nog gedifferentieerder en gedetailleerder weergegeven.

Direct gebruiksklaar

Af fabriek perfect

Om ervoor te zorgen dat u uw monitor direct na het uitpakken kunt gebruiken, wordt iedere ColorEdge CS2400S in de fabriek individueel uitgemeten en optimaal ingesteld. Hiervoor worden de gammacurven van de rood-, groen- en blauwkanalen gedetailleerd gecontroleerd en, waar nodig, gecorrigeerd. Dankzij deze unieke fabriekskalibratie bij EIZO is de monitor met de vooraf ingestelde kleurruimtes direct na het uitpakken klaar voor gebruik. Door de uitgebreide fabriekskalibratie werkt de herkalibratie met de ColorNavigator bovendien bijzonder snel.

Precision-color_Factory-calibration.jpg

Perfectie voor ieder gedeelte van het display

Digital Uniformity Equalizer

Ieder afzonderlijk monitorpaneel wordt in de fabriek van EIZO exact uitgemeten over het volledige oppervlak. Als er kleurzwemen optreden of afwijkingen zijn in de homogeniteit van de helderheid, wordt dit herkend en gecorrigeerd. Dit proces – de Digital Uniformity Equalizer – garandeert dat identieke kleuren gedurende de volledige levensduur van de monitor gelijk worden weergegeven, op ieder gedeelte van het displayoppervlak. Alleen zo kunnen professionals bij de beeldbewerking en het retourcheerwerk vertrouwen op hun monitor.

Kalibratierapport

Iedere ColorEdge CS2400S wordt geleverd met een individueel kalibratierapport met de meetresultaten van de fabriekskalibratie van de monitor. Het rapport bewijst de homogeniteit, de gammacurve, de kleurruimtedekking en het witpunt van de monitor.

Snell, eenvoudig en verliesvrij

Hardwarekalibratie zonder compromissen

Een regelmatige kalibratie is essentieel om te garanderen dat een monitor gedurende de gehele gebruiksduur hetzelfde beeldbestand op exact dezelfde manier weergeeft. Hiervoor maakt iedere ColorEdge-monitor gebruik van de verliesvrije procedure voor hardwarekalibratie. Bij softwarekalibraties bestaat altijd het risico dat de monitor iets aan weergavekwaliteit verliest. Bij een hardwarekalibratie wordt er niet alleen een correctieprofiel opgesteld voor de grafische kaart, maar wordt de Look-Up Table (LUT) van de monitor zelf bijgesteld.

Precision-color_Calibration_CS.jpg

EIZO-software voor snelle kalibratie en print

Als een monitor langer wordt gebruikt, veranderen de weergave-eigenschappen. Bij een grafische monitor is het echter essentieel dat de weergave gedurende de volledige gebruiksduur constant blijft. Daarom is het belangrijk om de monitor regelmatig te kalibreren en bij te stellen. Met de gratis kalibratiesoftware ColorNavigator 7 van EIZO kan de ColorEdge CS2400S binnen anderhalve minuut (gemeten met een MacBook Pro en EX4) eenvoudig en verliesvrij worden gekalibreerd. Zo ziet dezelfde foto er op de monitor ook over vijf jaar nog precies hetzelfde uit.
Meer informatie over de EIZO ColorNavigator

De gratis software Quick Color Match helpt gebruikers om ook zonder diepgaande kennis van kleurbeheer al op de monitor te kunnen beoordelen hoe hun foto's eruit zullen zien als ze ze thuis afdrukken op hun inktjetprinter van Canon of Epson. De foto's kunnen bijvoorbeeld voor het afdrukken worden geoptimaliseerd voor de specifieke eigenschappen van het gebruikte fotopapier, zodat kostbare correctierondes kunnen worden vermeden.
Meer informatie over de Quick Color Match

 

Precision-color_CN7_screenshot_EN.jpg

Voor optimale kleurweergave

EIZO microchip

Voor kleurechte beeldbewerkingen beschikt de CS2400S over een hoogwaardige microchip (ASIC, Application-Specific Integrated Circuit), die EIZO speciaal heeft ontwikkeld voor de bijzondere eisen van workflows die absoluut kleurgetrouw moeten zijn. Deze microchip is het brein van de ColorEdge en staat garant voor de nauwkeurige, uniforme en constante beeldweergave waar EIZO om bekend staat.

Precision-color_Microchip_CE.jpg

Aansluitingsmogelijkheden

Beste connectiviteit

De meest moderne connectiviteit met USB-C

Beeldsignaal, USB-dataoverdracht en Power Delivery met maximaal 70 W, dit alles en nog veel meer kan worden gerealiseerd met een enkele USB-C kabel. Dit maakt de ColorEdge CS2400S het centrale dock van de grafische workflow. Randapparatuur zoals een muis, toetsenbord of printer kan rechtstreeks op de USB-A poorten worden aangesloten. Mobiele apparaten zoals laptops of tablets kunnen zelfs via de USB-C-kabel worden opgeladen met maximaal 70 W via de USB-C kabel. Zo kan een laptop met CS2400S in een handomdraai worden omgetoverd tot een volwaardig desktop-werkstation.

Lees meer over USB-C in de EIZO Academy.

Connectivity_USB-C_ColorEdge_NL.jpg

Eén monitor, veel verschillende aansluitingen

De CS2400S ondersteunt een breed scala aan videoformats via USB-C-, HDMI- en DisplayPort-interfaces. Dit betekent dat de monitor niet alleen kan worden geïntegreerd in PC-gebaseerde workflows, maar ook kan worden gebruikt met HDMI-afspeelapparaten.

Twee computers, één bediening

KVM-switch

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om verschillende pc's met één muis en toetsenbord te bedienen. Met zijn USB upstream-poorten heeft de CS2400S een ingebouwde KVM (Keyboard Video Mouse)-switch. De monitor koppelt de muis en het toetsenbord automatisch aan de op dat moment actieve broncomputer. Zo kunnen bijvoorbeeld een desktop PC en een laptop of een PC op het werk en een PC thuis worden bediend met dezelfde combinatie van monitor, muis en toetsenbord. Dit zorgt voor ononderbroken werk en een opgeruimde werkruimte.

Connectivity_KVM-Switch_2PCs.gif

Ergonomie

Gewoon ontspannen werken

Omwille van de ogen

Werken zonder flikkeringen

De monitor is bij elke helderheidsinstelling vrij van flikkeringen. En dat is wel zo prettig: omdat de ogen deze flikkering niet hoeven te verwerken, wordt de gebruiker minder snel moe bij het beeldschermwerk.

Ontspiegeling: meer beeld, minder reflectie

De CS2400S heeft een optimaal ontspiegeld displayoppervlak. Doordat weerspiegelingen door de verstrooiing van gereflecteerd licht tot een minimum worden beperkt, voorkomt de CS2400S overbelasting van de ogen. Dit gaat vermoeidheid van de ogen tegen en voorkomt geforceerde houdingen voor de monitor, die veel mensen aannemen om verblindingseffecten te voorkomen.

Ergonomics_Anti-glare.png

Flexibele voet

Onze monitoren zijn traploos in hoogte verstelbaar en kunnen, afhankelijk van het model, tot op de bodemplaat van de voet worden verlaagd. Dit maakt een optimale ergonomie mogelijk, ongeacht of u achter het beeldscherm zit of staat. Daarnaast kunt u de monitorvoet in een stand draaien en kantelen die voor uw zithouding het meest comfortabel is.

De CS2400S kan bovendien ook worden gedraaid voor een staande weergave, zodat fotografen bijvoorbeeld bij portretopnames direct op volledig formaat kunnen zien hoe de mensen erop staan.

foot_height.png
Hoogte

155 mm

foot_tilt_FlexScan.png
Kantelen

Tussen 5° voorwaarts en 35° achterwaarts

foot_swivel_FlexScan.png
Draaien

344°

foot_pivot_right.png
Rotatie

90° (rechtsom)

Duurzaamheid

Milieu- en sociaal bewuste productie

Milieuvriendelijke verpakking

Voor de verpakking van het CS2400S gebruikt EIZO een vulling van cellulose. Het materiaal is gemaakt van gerecycleerd karton en papier, en heeft een veel geringer milieueffect wanneer het wordt weggegooid dan traditioneel polystyreen of plastic. Alle kabels worden opgeborgen in een kartonnen compartiment in plaats van in plastic zakken.

Sustainability_Packaging_ColorEdge.jpg

Links: conventionele verpakking / Rechts: milieuvriendelijke materialen

Maatschappelijk verantwoorde productie

De CS2400S wordt op een maatschappelijk verantwoorde manier vervaardigd. Onze productie is vrij van kinderarbeid en dwangarbeid. De leveranciers in de volledige leverketen zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn ook verplicht om op een maatschappelijk verantwoorde manier te produceren. Dit geldt vooral voor de zogeheten conflictmineralen. Ieder jaar dienen we vrijwillig een uitgebreid rapport in over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Sustainability_Production.jpg

Milieu- en klimaatvriendelijk

Iedere CS2400S wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Onze fabriek werkt met een milieumanagementsysteem conform ISO 14001. Dit omvat onder andere maatregelen voor de vermindering van afval, afvoerwater, uitstoot en verbruik van grondstoffen en energie. Ook wordt milieubewust gedrag van de medewerkers gestimuleerd. We leggen jaarlijks openbaar verantwoording af over deze maatregelen.

Sustainabilty_ISO14001.jpg

Duurzaam en met een lange levensduur

De CS2400S is gemaakt met het oog op een lange levensduur, waarbij rekening is gehouden met de gehele gebruikscyclus en de impact op het milieu. De monitor gaat in de regel significant langer mee dan de garantieperiode van vijf jaar. Vervangende onderdelen zijn beschikbaar tot vijf jaar nadat de monitor niet meer wordt geproduceerd. De lange levensduur en de optie om de monitor te repareren, sparen natuurlijke grondstoffen en daarmee ook ons milieu. Bij het ontwerp van de CS2400S hebben we veel aandacht besteed aan een laag grondstoffenverbruik, met hoogwaardige componenten en materialen en een zorgvuldige verwerking in de productie.

Sustainabilty_Durable_ColorEdge.jpg

Garantie

Maximale investeringszekerheid

Vijf jaar garantie

EIZO biedt vijf jaar garantie inclusief on-site omruilservice. Wij kunnen dit bieden dankzij een ingenieus productieproces, dat is gebaseerd op een eenvoudige succesformule: doordachte en innovatieve techniek, gefabriceerd met high-end-materialen.

Warranty_5Y_EN.jpg

Technische gegevens

Algemeen
Artikelnr.
CS2400S
Behuizingskleur
Zwart
Toepassingsgebied Foto, Video & Grafisch
Productlijn ColorEdge
Toepassingsgebied Fotografie, beeldbewerking en retoucheren, Ontwerp, creatie en illustratie
EAN
4995047066194
Scherm
Diagonaal [in inch] 24,1
Diagonaal [in cm] 61,1
Formaat 16:10
Zichtbare beeldgrootte (breedte x hoogte) [in mm] 518,4 x 324
Ideale en aanbevolen resolutie 1920 x 1200
Pixelafstand [in mm] 0,27 x 0,27
Ondersteunde resoluties 1920 x 1200, 1920 x 1080 (Full HD), 1200p (@ 60 Hz), 1200p (@ 50 Hz), 1080p (@ 60 Hz), 1080i (@ 60 Hz), 1080p (@ 50 Hz), 1080i (@ 50 Hz), 1080p (@ 30/25/24 Hz), 720p (@ 60 Hz), 720p (@ 50 Hz), 576p (@ 50 Hz), 576i (@ 50 Hz), 480p (@ 60 Hz), 480i (@ 60 Hz)
Panel technologie IPS (Wide Gamut)
Max. kijkhoek horizontaal 178
Max. kijkhoek verticaal 178
Weergavekleuren of grijswaarden 1,07 miljard kleuren (USB-C, 10 bits), 1,07 miljard kleuren (HDMI, 10 bit), 1,07 miljard kleuren (DisplayPort, 10 bit), 16,7 miljoen kleuren (DisplayPort, 8 bit), 16,7 miljoen kleuren (HDMI, 8 bit), 16,7 miljoen kleuren (USB-C, 8 Bit)
Kleurenpalet/Look-Up-Table 278 biljoen kleurgradaties/16 bit
Max. kleurruimte (standaard) DCI P3 (>95%), AdobeRGB (>99%), ISO Coated V2 (>99%), sRGB (100%)
Max. helderheid (standaard) [in cd/m²] 410
Aanbevolen helderheid [in cd/m²] 120
Max. darkroomcontrast (standaard) 1350:1
Reactietijd grijs-grijs overgang (standaard) [in ms] 19
Max. vernieuwingssnelheid [in Hz] 60
Backlight LED
Functies en bediening
USB type-C
KVM switch
Hardwarekalibratie van helderheid, witpunt en gamma/EOTF
Vooraf ingestelde kleur-/grijswaardenmodi 1x manuele geheugenplaats, AdobeRGB, sRGB, extra geheugenruimte door kalibratie
Digital Uniformity Equalizer (homogeniteitscorrectie)
Flikkervrij dankzij hybrideaansturing
I/P-conversie
Uitbreiding signaalbereik (HDMI)
HDCP-decoder
Gamut Clipping
Automatische herkenning van ingangssignalen
On-Screen menu talen de, en, fr
Instelmogelijkheden Signaalinformatie, Kleurenmodus, Helderheid, Contrast, Kleurtemperatuur/Witpunt, Gamma, Kleurtoon, Kleurverzadiging, 6 Colors, Schaling, Kleurenmatrix YUV/ RGB, Input Range, Menu Rotation, Signaalingang overslaan, Door de gebruiker gedefinieerde toetsen, OSD-taal, Signaalingang, DUE prioriteit
Button Guide
Geïntegreerde voeding
Aansluitingen
Signaalingangen HDMI (Deep Color, HDCP 2.3), USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 2.3), DisplayPort (HDCP 2.3)
USB-specificatie USB 5Gbps (USB 3)
USB-upstream-poorten 1 x type C (DisplayPort Alt Mode, stroomvoorziening 70 W max.), 1 x type B
USB-downstream-poorten 4 x Typ A ( 2 x 5Gbps (USB 3), 2 x USB 2)
Grafisch signaal DisplayPort, HDMI (RGB, YUV)
Energie informatie
Frequentie USB-C, DisplayPort: 26-76 kHz/23-61 Hz; HDMI: 15-76
kHz/23-61 Hz
Energieverbruik (standaard) [in watt] 18
Maximaal energieverbruik [in watt] 149 (bij maximale helderheid en gebruik van alle signaal- en USB-poorten)
Energieverbruik (Stand-by) [in watt] 0.3
Energieverbruik als netschakelaar is uitgeschakeld [in watt] 0
Energie-efficiëntieklasse E
Energieverbruik/1000h [in kWh] 16
Voeding AC 100-240V, 50/60Hz
Stroomvoorziening via USB-C 70
Power management
Afmetingen & gewicht
Afmetingen (incl. standaard) (breedte x hoogte x diepte) [in mm] 554 x 396-551 x 245
Gewicht (incl. standaard) [in kg] 8.2
Technische tekening (PDF) Technische tekening (PDF)
Draaibaarheid van de standaard 344
Kantelbaarheid 5 / 35
Rotatie liggend en staand formaat (Pivot) 90° (rechtsom)
Verstelbaarheid in hoogte [in mm] 155
Gatafstand 100 x 100
Certificering & normen
Certificering CE, UKCA, CB, TÜV/GS, TÜV/Ergonomics (inclusief ISO 9241-307), RCM, cTÜVus, FCC-B, CAN ICES-3 (B), TÜV/S, PSE, VCCI-B, RoHS, WEEE, China RoHS, CCC
Software & Accessoires
Bijbehorende software en verdere accessoires beschikbaar als download Quick Color Match, ColorNavigator Network, ColorNavigator
Meegeleverde accessoires Kalibratierapport, Signaalkabel HDMI - HDMI, USB-/signaalkabel (USB-C - USB-C), Voedingskabel, Beknopte handleiding
Optionele accessoires PM200-K, CP200, EX4, CH2400
Garantie
Garantieperiode 5 jaar voor eenheid en LCD-module tot 30.000 bedrijfsuren, wat het eerst wordt bereikt.
Type garantie Omruilservice op locatie
Inbegrepen garantie Garantie op nul pixeldefecten; geen volledig verlichte subpixels (subpixels ISO 9241-307) gedurende zes maanden vanaf de aankoopdatum.

Downloads en ondersteuning

Rondom uw product

Handleidingen & documenten

Handleiding - CS2400S /CS2400S-LE

Product afbeeldingen CS2400S

ZIP | 10 MB

ColorEdge brochure

(Engels)

PDF | 3 MB

ColorNavigator 7 Inleiding

PDF | 5 MB

Quick Color Match Guide

(Engels)

PDF | 3 MB

Software

Stuurprogramma - CS2400S / CS2400S-LE

ColorNavigator

Met de ColorNavigator-software kunt u ColorEdge-beeldschermen eenvoudig en nauwkeurig kalibreren.

ColorNavigator Network

ColorNavigator Network maakt de centrale beeldkwaliteitsborging van ColorEdge-monitoren mogelijk.

Monitortest

Met behulp van door EIZO zelf ontwikkelde software kunt u snel en eenvoudig de eigenschappen en instellingen van uw eigen monitoren testen.

Quick Color Match

Quick Color Match vereenvoudigt de workflow voor kleurbeheer bij het printen van inkjet thuis.

Veelgestelde vragen

De meeste monitoren van EIZO zijn uitgerust met twee of meer signaalingangen. Via een knop vooraan op de monitor kunt u probleemloos heen en weer schakelen tussen 2 of meer computers. Bij apparaten met een KVM-switch (KVM staat voor keyboard, video & mouse) schakelt zelfs de USB-hub over naar de betreffende computer.

Dit kan onder meer liggen aan het stuurprogramma van de grafische kaart. Installeer het meest recente stuurprogramma voor uw grafische kaart en start vervolgens de pc en het beeldscherm opnieuw op.
Oudere grafische kaarten zijn soms niet in staat om de gevraagde resolutie weer te geven. In dat geval dient u een nieuwe grafische kaart aan te schaffen met een passende uitgang.

Met spectrofotometers en colorimeters kunnen lichtkleuren worden gemeten. Beide apparaten kunnen worden gebruikt in combinatie met de ColorNavigator-software om uw EIZO-monitor te kalibreren. Spectrofotometers kunnen naast lichtkleuren ook lichaamskleuren meten. Om scanners, printers en andere uitvoerapparaten te kalibreren, is meestal aanvullende software van de fabrikant van de meetapparatuur nodig.

Controleer eerst welke resolutie is ingesteld op het LCD-scherm. Zorg dat u de voor uw LCD-scherm aanbevolen resolutie hebt ingesteld. Als een lagere resolutie is ingesteld dan de aanbevolen resolutie, dan kan dit ervoor zorgen dat het beeld onscherp wordt weergegeven.

Het LCD-scherm bestaat uit een vast aantal beeldelementen (pixels) die oplichten om video-inhoud weer te geven. Het weergegeven beeld omvat zowel horizontale als verticale pixels. De beste beeldkwaliteit bij LCD's wordt gerealiseerd wanneer gegevens kunnen worden toegewezen aan alle pixels, wat inhoudt dat de resolutie van uw computer overeenkomt met de resolutie van het LCD-scherm.

De kleurtemperatuur is een maatstaf voor het meten van wittonen en de waarden worden aangeduid in Kelvin. Bij hoge temperaturen lijkt de wittoon enigszins blauw en bij lagere temperaturen juist wat roder te worden weergegeven.
5000 K: Dit is de temperatuur die gewoonlijk wordt gebruikt in de drukkerijbranche.
6500 K: Deze temperatuur is geschikt voor weergave van foto's en videobeelden.

De kleurweergave houdt verband met veranderingen in het ingangssignaalniveau. Deze relatie wordt ook wel de gammakarakteristiek genoemd. Bij beeldweergave leiden lage gammawaarden tot witachtige beelden en zorgen hoge gammawaarden juist ook voor een hoog contrast.

Dit is de internationale standaard voor een RGB-kleurruimte. Om kleurafstemming tussen toepassingen en hardware zoals monitoren, scanners en digitale camera's mogelijk te maken, is een kleurruimte gecreëerd die op de meeste apparaten kan worden verwerkt. sRGB-afbeeldingen die zijn vastgelegd op of worden verzonden door "sRGB-apparaten" maken gebruik van de volledige sRGB-kleurruimte en bevatten geen kleuren die buiten deze sRGB-kleurruimte liggen. Kleurtoewijzingen zoals witpunt en gamma zijn vastgelegd.

Indien verbonden met een USB-compatibele computer functioneert de monitor als een hub waarop u andere USB-compatibele randapparatuur aan kunt sluiten.

De term 'kijkhoek' verwijst naar de hoek waarbij het contrast bij zicht op het scherm beter is dan 10:1. Over het algemeen is dit bij waarden tussen 160° en 178°. Deze waarden geven echter geen informatie over de enorme verschillen die kunnen optreden binnen elke kijkhoek. Voor gebruikers geldt dat het contrast niet aanzienlijk mag veranderen wanneer loodrecht en licht zijdelings naar het scherm gekeken wordt. Er mag ook geen verschil waarneembaar zijn wanneer gebruikers naar de weergave in het midden van het scherm of op de buitenrand van het scherm kijken. De contraststabiliteit kan door de verschillende LCD-technologieën best uiteenlopen en dit kan het beste worden vastgesteld met behulp van een meetdiagram of bij een directe visuele vergelijking. Des te stabieler de contrasten binnen het blikveld van de kijker zijn, des te beter is de beeldweergave.

10 van 44 FAQ's worden getoond

Garantie

Garantie voorwaarden - CS2731 / CS2740 / CS2400S / CS2400S-LE / CS2400R

EIZO biedt een garantie van maximaal vijf jaar, maar voor sommige producten geldt een andere garantietermijn. De exacte garantietermijnen voor elk product vindt u in de bovenstaande garantievoorwaarden, in het gegevensblad of op de internationale EIZO-website. De lange garantietermijnen worden mogelijk gemaakt door een hoogontwikkeld productieproces dat is gebaseerd op een eenvoudig succesprincipe: geavanceerde en innovatieve monitortechnologie, vervaardigd van hoogwaardige materialen. Voor u betekent de 5 jaar garantie een hoge mate van investeringszekerheid en besparing op vervolgkosten (total cost of ownership), die zonder garantieservice bijvoorbeeld voor onderhoud en reparaties zouden ontstaan.

  • Innovatief serviceconcept van EIZO, dat maatstaven zet en inspeelt op de trend naar langere afschrijvingstermijnen. Veiligheid die overtuigt en waarop u kunt rekenen.
  • Eersteklas materiaal en zorgvuldige verwerking zorgen voor de buitengewone levensduur en maken zo lange garantietermijnen mogelijk.
  • Vervolgkosten die zonder garantieservice zouden ontstaan, bijvoorbeeld voor onderhoud en reparaties, worden vermeden en leiden tot optimale kostentransparantie (Total Cost of Ownership (TCO)).
Details van de EIZO-garantieservices