Product video

FlexScan EV2785: 27" monitor met 4K UHD

Hij vervult niet alleen alle criteria voor een office monitor – hij overtreft deze zelfs en ziet er ook nog eens goed uit.

Het 27 inch beeldscherm levert door de hoge 4K UHD resolutie en 163 ppi een vlijmscherpe weergave. Ook overtuigt hij met een USB-C aansluiting met docking-functie en zijn uiterst moderne Ultra-Slim design. En dat met 5 jaar garantie.

FlexScan Unboxing & Setup


Onze korte serie "EIZO FlexScan Unboxing & Setup" vindt u veel tips voor de juiste monitorinstallatie van een kantoormonitor van EIZO.


het eerste deel de nadruk ligt op het opstellen, instellen, aansluiten en afstellen van de monitor om enerzijds het apparaat optimaal te benutten en anderzijds echt ergonomisch te werken.

Het tweede deel beschrijft de eenvoudige opbouw van een multi-monitor werkplek met twee of zelfs drie monitoren. De weg naar een multi-monitor opstelling wordt beschreven in eenvoudig te volgen stappen.

In het derde deel maken we kennis met EIZO Screen InStyle. Screen Instyle is een software die het beheer van de EIZO FlexScan monitoren vergemakkelijkt en daarmee zorgt voor efficiënter werken en meer ergonomie. Met deze tool kunnen vele functies en instellingen, zoals kleur en helderheid, via een eenvoudige gebruikersinterface worden geregeld en beheerd.