Software voor kantoor

Screen InStyle Server

Met de servertoepassing Screen InStyle Server kunnen systeembeheerders alle monitoren en PC’s in een netwerk instellen en beheren.

Product afbeelding Screen InStyle Server

Monitorbesturing

door system administrators

Screen InStyle Server is een op een browser gebaseerde tool waarmee u monitoren in het netwerk kunt beheren.

Screen InStyle Server ondersteunt het beheer van pc's waarop een Windows-versie - maar geen macOS-versie - van Screen InStyle wordt gebruikt.

Monitoren en PC’s in het netwerk beheren

Screen InStyle Server maakt efficiënt asset management mogelijk. Beheerders kunnen onder andere het aantal, het model of serienummer en de operationele status van alle monitoren in het netwerk bekijken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld plannen wanneer monitoren op basis van hun totale gebruikstijd moeten worden vervangen.

Daarnaast zijn ook PC-gegevens zoals het besturingssysteem, de gebruikersnaam of het IP-adres opvraagbaar. Monitor- en PC-gegevens kunnen naar Excel worden geëxporteerd en aan andere beheersoftware worden overgedragen.

Beschikbare informatie over monitoren en PC’s in het netwerk

 

Monitor

Model, Serienummer, Ingeschakeld/Uitgeschakeld, Gebruikstijd, Helderheid, Kleurmodus, Kleurinstellingen, Energiebesparingsinstellingen, Toetsenbordvergrendeling

PC

Fabrikant, Model, Serienummer, Computernaam, Gebruikersnaam, Besturingssysteem, IP-adres, MAC-adres, Energievoorziening

Monitor- en PC-informatie kan worden geïmporteerd en geëxporteerd naar een Excel-blad. De informatie kan gemakkelijk worden overgebracht naar de beheersoftware van een ander bedrijf.

ScreenInStyleServer_Monitors-in-network.jpg

Informatie over monitoren (bijvoorbeeld model, serienummer, kleurmodus) maar ook gegevens van de PC (bijvoorbeeld besturingssysteem, gebruikersnaam, IP-adres) kunnen naar behoefte worden geselecteerd en weergegeven.

Weergave-instellingen aanpassen

Monitorinstellingen zoals de kleurmodus of helderheid kunnen voor afzonderlijke monitoren of hele afdelingen worden ingesteld. Dit is handig om de ergonomische omstandigheden voor elke werkplek aan te passen. 

Screen InStyle Server biedt bovendien voordelen bij grote implementaties, omdat de basisinstellingen voor afzonderlijke gebruikers of gebruikersgroepen in één keer centraal kunnen worden ingesteld. Zo wordt ook voorkomen dat instellingen onbedoeld worden gewijzigd door de gebruiker.

ScreenInStyleServer_Display-setting.jpg

Systeembeheerders kunnen optimale weergavemodi voor afzonderlijke gebruikersgroepen configureren.

ScreenInStyleServer_Pulldown-menu.jpg

Het instellingenmenu van elke monitor in het netwerk kan via een vervolgkeuzelijst worden geopend.

ScreenInStyleServer_Monitors-settings.jpg

Via de monitorinstellingen worden commando’s naar de geselecteerde doelmonitor gestuurd.

Energieverbruik optimaliseren

Screen InStyle Server geeft apparaatbeheerders de mogelijkheid om het totale energieverbruik van PC’s en monitoren in het netwerk te verminderen.

De apparaten kunnen zo worden ingesteld dat ze na een bepaalde periode zonder gebruikersinteractie automatisch in de slaapstand worden gezet, zodat ze minder energie verbruiken.

ScreenInStyleServer_Power-setting.jpg

Monitoren en PC’s worden na een bepaalde periode in de slaapstand gezet.

Meer veiligheid door automatische vergrendeling

Gebruikers vergeten vaak hun PC te vergrendelen wanneer ze hun werkplek verlaten. Met Screen InStyle Server kan een commando naar netwerk-PC’s worden gestuurd, waardoor ze na een bepaalde periode zonder interactie automatisch vergrendeld worden. Dit verhoogt de veiligheid in kantooromgevingen.

ScreenInStyleServer_Lock-setting.jpg

De vergrendelingsfunctie van PC’s kan met Screen InStyle Server centraal worden ingesteld.

Opmerking

Om Screen InStyle Server te kunnen gebruiken, moeten de monitoren compatibel zijn met de Screen InStyle-software en verbonden zijn met een client-PC.

Technische gegevens

Server PC

 

Resolutie

1280 x 1024 of hoger

Compatibele besturingssystemen

Windows Server 2022, Windows Server 2019, Windows Server 2016, Windows 11, Windows 10 (64-bit)

Compatibele browsers

Google Chrome, Microsoft Edge, Internet Explorer

Client

 

Compatibele client monitoren

EV3895, EV3240X, EV3285, EV3237, EV2795, EV2740X, EV2785, EV2781, EV2780, EV2760, EV2750, EV2495, EV2490, EV2485, EV2480, EV2457, EV2456, EV2455, EV2460, EV2451, EV2450, EV2360

Client PC

PC met USB-interface (om de Screen InStyle Server te gebruiken, moet de monitor via USB op de pc zijn aangesloten), Screen InStyle moet zijn geïnstalleerd en de server moet zijn geconfigureerd

Compatibele besturingssystemen

Windows 11, Windows 10 (32-bit, 64-bit)

Downloads en ondersteuning

Rondom uw product

Handleidingen & documenten

Datasheet - Screen InStyle Server

PDF | 563 KB

Software

Screen InStyle / Server

Met Screen InStyle kunnen stroomverbruik, kleur, helderheid en andere instellingen eenvoudig worden beheerd. Met Screen InStyle Server kunnen systeembeheerders monitoren en pc's die in het netwerk zijn aangesloten controleren.