Persbericht

EIZO DuraVision DX0212-IP, FDF2712W-IP enFDF2312W-IP

Persbericht

Nieuwste computerloze IP-decoderoplossingen voor videobeveiligingssystemen met integratie in toonaangevende videomanagementsystemen

Na de succesvolle productlancering in Japan kondigt EIZO de huidige IP-decoderoplossingen ook in Europa aan. De DuraVision DX0212-IP, FDF2712W-IP en FDF2312W-IP modellen zijn nu verkrijgbaar en bestaan uit twee monitoren (23- en 27-inch) en een decoderbox voor aansluiting op elk scherm.

De DuraVision FDF2712W-IP en FDF2312W-IP zijn twee IP-decodermonitoren met een full HD-resolutie (1920 x 1080) die videostreams weergeven die via het netwerk worden aangeleverd, rechtstreeks vanaf IP-camera's of via een videomanagementsysteem. De DuraVision DX0212-IP decoderbox gebruikt hetzelfde decoderplatform als de monitoren, maar biedt de flexibiliteit om tot 4K UHD (3840 x 2160) resolutie weer te geven op elk van de twee aangesloten schermen.

Voor alle IP-decoderoplossingen van EIZO is geen pc of extra software of hardware nodig. Dat vereenvoudigt de installatie aanzienlijk en bespaart tijd en arbeidskosten. Dit elimineert mogelijke foutenbronnen en veiligheidsrisico's die bestaan bij conventionele PC-installaties. Met hun hulp kan het aantal apparaten dat betrokken is bij de verwerking van gevoelige visuele gegevens sterk worden verminderd.

Omdat de verdere ontwikkeling en uitrusting van de EIZO IP-decoderoplossingen nog lang niet is afgerond, biedt EIZO regelmatig updates en uitbreidingen aan om nieuw ontwikkelde technologieën en functies te implementeren. Deze zijn verkrijgbaar als standaard update of als onderdeel van een Enterprise-licentie (optioneel). Deze upgrademogelijkheid helpt de producten up-to-date te houden tijdens het gebruik in grotere beveiligings- en bewakingssystemen, de betrouwbaarheid op lange termijn te garanderen en extra functies te verkrijgen voor een geoptimaliseerde werking.

EIZO werkt samen met toonaangevende bedrijven in de videobeveiligingsbranche om de technische compatibiliteit en functionaliteit van zijn IP-decoderoplossingen met verschillende videomanagementsystemen (VMS) te garanderen. Door gebruik te maken van de gezamenlijk ontwikkelde plug-ins of ondersteuning voor deze VMS-oplossingen, kunnen gebruikers het afspelen van video's met de EIZO-oplossing en de bijbehorende instellingen eenvoudig instellen, beheren en controleren vanaf een centraal platform.

Daarnaast ondersteunen de IP-decoderoplossingen aangepaste integratie met lokale beveiligingssystemen en -apparaten en maken ze communicatie van en respons op alarmen via het netwerk mogelijk. Wanneer zich een gebeurtenis voordoet en er een alarm wordt verzonden vanaf IP-camera's, toegangscontrole, VMS of andere systemen, reageren de IP-decoderoplossingen van EIZO met een vooraf gedefinieerde actie, zoals automatische aanpassing van de lay-out, weergave van berichten, PTZ-aanpassing van de camera, maskering en nog veel meer. Het implementeren van dergelijke intelligente displaysystemen in de workflow zorgt ervoor dat operators de meest relevante informatie op het juiste moment ontvangen, zodat ze snel op situaties kunnen reageren.

Bovendien bieden we naast de Enterpice licentie ook optionele licenties die toegang geven tot geavanceerde functies van de IP-decoderoplossingen. De installatie of activering op de apparaten is flexibel en kan op elk moment voor en na de hardware-installatie worden uitgevoerd. Extra functies zijn onder andere het afspelen van opgenomen video, Failover functie, het op afstand bekijken van live streams via de web UI, het aanpassen van menu's en ondersteuning voor extra protocollen zoals SRT (Secure Reliable Transport), LDAP (Lightweight Directory Access Protocol), AXIS SRTP (AXIS Secure Real-Time Transport Protocol) en SNMP (Simple Network Management Protocol).

Extra functies

  • Interoperabel met meer dan 300 camera's
  • Integratie met GenetecTM Beveiligingscentrum
  • Integratie met Milestone XProtect®.
  • Integratie met Qognify VMS
  • Visueel masker en visuele functies van de virtuele lijn
  • HTTPS-ondersteuning voor veilige netwerkcommunicatie
  • 24/7gebruik, 2 jaar fabrieksgarantie

Beschikbaarheid

De DuraVision modellen DX0212-IP, FDF2712W-IP en FDF2312W-IP zijn direct leverbaar.

Product afbeeldingen DX0212-IP

Product afbeeldingen FDF2712W-IP

Product afbeeldingen FDF2312W-IP