FLEXSCAN REFERENTIE

Duurzaameid, kwaliteit en een lange levensduur:

de redenen waarom AKD voor EIZO kiest

AKD_Stage_Startseite_1880x1058.png

AKD is een full-service advocatenkantoor met meer dan 500 advocaten, fiscalisten, notarissen en staf in België, Nederland en Luxemburg. AKD heeft de omvang, kennis en ervaring om te adviseren bij nationale en internationale fusies en overnames, complexe vraagstukken in de publieke sector, het voeren van grote en kleine procedures, en het werken aan omvangrijke projecten zoals de energietransitie en aan issues rond privacy en datasecurity.

AKD was op zoek naar een duurzame en energiezuinige monitor voor alle werkplekken in de Benelux. AKD heeft verschillende monitormerken grondig geëvalueerd op basis van specifieke criteria, waaronder duurzaamheid, energiezuinigheid, schermkwaliteit, garantie en totale eigendomskosten (TCO). Na het testen en vergelijken van meerdere merken kwam EIZO als beste uit de bus. Het EIZO EV2460-model bleek het beste te voldoen aan de eisen van AKD, voldeed aan de gewenste criteria en leverde uitstekende prestaties.

AKD_Image_3000x2000.png

Om de productiviteit te maximaliseren, besloot AKD om twee monitoren per werkplek te leveren, zodat gebruikers efficiënt kunnen multitasken en met meerdere applicaties tegelijkertijd kunnen werken. 
 
Naast de kwaliteit sluit het lage energieverbruik van de monitoren van EIZO sluit aan bij AKD's streven naar duurzaamheid en het verminderen van haar ecologische voetafdruk. De monitoren dragen bij aan de algemene energiebesparende inspanningen van AKD en bevorderen milieuvriendelijke praktijken binnen de organisatie.
 
De 1200 monitoren worden voornamelijk gebruikt voor kantoorwerkzaamheden. Volgens Joost Reynvaan, Head of IT, bieden de monitoren uitstekende prestaties en een schermkwaliteit die de medewerkers in staat stelt om comfortabel en efficiënt te werken. De EIZO monitoren hebben zich inmiddels bewezen als betrouwbare en essentiële hulpmiddelen voor het advocatenkantoor. 

"Voor ons kantoor zijn kwaliteit, betrouwbaarheiden duurzaamheid belangrijke aspecten. De EIZO beeldschermen met hun volledig vlakke en bijna frameloze ontwerp geven een minimalistisch gevoel. Ze combineren energie-efficiëntie met een lange levensduur en hoge beeldkwaliteit, wat resulteert in een goede gebruikerservaring voor iedereen op ons kantoor."

Joost Reynvaan

Hoofd ICT

AKD_1500x1500.png

Meer over het full-service advocatenkantoor AKD

Website