FlexScan Referentie

Hemling GmbH

Hemling_Stage_2048.jpg

12 jaar geleden besloot Hemling GmbH om gebruik te maken van monitoren van EIZO. Inmiddels werkt het bedrijf uitsluitend met monitoren van EIZO. Ze worden gebruikt voor verschillende toepassingen in het back-office, maar ook voor Computer Aided Design (CAD).

Betrouwbaarheid heeft topprioriteit

Het Duitse bedrijf Hemling GmbH is gespecialiseerd in het bouwen van winkelinterieurs en heeft ongeveer 240 medewerkers. Het is een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar met veel succes interieurs op maat ontwerpt en inbouwt voor winkels en kantoren, maar ook laboratoria voor bedrijven, scholen en instellingen voor onderwijs en onderzoek – alles met de hoogste kwaliteit. Binnen de retailtak is Hemling onder andere verantwoordelijk voor de interieurs van een grote opticienketen, met ruim 600 filialen in Duitsland en omringende landen.

12 jaar geleden besloot Hemling GmbH voor het eerst om gebruik te maken van monitoren van EIZO. Inmiddels werkt het bedrijf uitsluitend met monitoren van EIZO. De reden is simpel: de producten van EIZO zijn extreem betrouwbaar en leveren compromisloze kwaliteit.

Hemling_Buelthoff.jpg

Jan Bülthoff, die bij Hemling verantwoordelijk is voor de IT: “De opdrachten van onze klanten gaan voor. Het is voor ons dan ook ontzettend belangrijk om te werken met de meeste betrouwbare apparatuur die er is. Daarom gebruiken we als sinds 2008 monitoren van EIZO voor onze CAD-afdelingen. Veel van die apparaten zijn nog steeds in gebruik. De uitvalpercentages liggen ruim onder die van de concurrentie. Inmiddels geldt het voor al onze afdelingen: als er een monitor nodig is, komt alleen EIZO in aanmerking.” Bülthoff vertelt ook hoe hij uitkwam bij EIZO: “Ik kende het merk al als topleverancier van beeldschermen voor medische apparatuur en grafische toepassingen.”

Jan Bülthoff

IT-specialist van Hemling

Op de bureaus van de Hemling-medewerkers staan verschillende FlexScan-modellen van 22 en 24 inch. Ze worden gebruikt voor diverse toepassingen in het back-office, maar ook voor Computer Aided Design (CAD). Hier kiest Hemling voor opstellingen met meerdere monitoren: drie stuks voor CAD R+Z Industrie en twee monitoren voor CAD AutoCAD Architecture.

Hemling_Multi-Monitoring.jpg

Opstellingen met meerdere EIZO-monitoren voor CAD-toepassingen

Hemling_AutoCAD.jpg

AutoCAD-toepassingen voor laboratoriumdesign op de EIZO FlexScan EV2456

Hemling_RZ.jpg

R+Z-programma voor industriële interieurbouw op de FlexScan EV2456

Hemling GmbH over EIZO

Naast de kwaliteit zijn er voor Bülthoff nog meer aspecten die duidelijk voor EIZO spreken: “De kwaliteit is Made in Japan. Dat is belangrijk, want bij uitval van een goedkopere monitor zijn onze kosten hoger dan wat we besparen bij de aanschaf. En als er tegen alle verwachting in toch problemen zijn met een monitor van EIZO, dan garanderen ze een hele eenvoudige omruilservice. Daarnaast zijn we ook enthousiast over het pragmatische design van alle apparaten, zonder hoogglanslak of iets dergelijks.”

Monitor aanbevelingen voor Computer Aided Design