FLEXSCAN REFERENTIE

trivago kiest ook op nieuwe bedrijfscampus voor EIZO-monitoren

trivago_stage_1536x800.jpg

trivago is het grootste zoekplatform voor hotels ter wereld. Hier worden dagelijks aanbiedingen vergeleken van ruim 2,5 miljoen hotels en vakantielocaties in meer dan 190 landen.

Het bedrijf koos al in 2016 voor monitoren van EIZO. De key account manager van EIZO had op locatie de FlexScan EV2450 en EV2750 gedemonstreerd, waarna trivago de modellen in-house verder testte. De beide monitoren slaagden ruimschoots, dankzij de uitstekende kwaliteit en de brede toepassingsmogelijkheden. Nils Brauckmann, bij trivago verantwoordelijk voor de IT-inkoop, voegde hier nog aan toe: “De communicatie met EIZO en de IT-distributeur en de verdere afhandeling verliepen bovendien volledig ongecompliceerd.”

trivago Campus in de Mediahaven Düsseldorf

Het bedrijf is in 2005 in Düsseldorf opgericht en in sindsdien steeds sterk gegroeid. De oude locatie werd dan ook al snel te klein. De medewerkers worden overal ter wereld geworven en komen uit meer dan 55 landen. En ze hadden meer ruimte nodig. Er werd gekozen voor nieuwbouw: de trivago-campus, een groter, moderner hoofdkantoor in de Medienhafen van Düsseldorf. Het eerste onderdeel hiervan werd medio 2018 opgeleverd. Het is een druppelvormig gebouw van zes verdiepingen dat met ruim 26.000 vierkante meter plaats biedt aan tot 2100 medewerkers.

trivago_Teaser_Gebaeude_aussen_3.jpg
trivago_Teaser_Empfang.jpg
trivago_Teaser_Gebaeude_aussen_1.jpg
trivago_Teaser_Gebaeude_aussen_2.jpg

Voor de werkplekken op de campus heeft trivago weer gekozen voor EIZO. Het bedrijf heeft 1550 FlexScan EV2450 en 450 FlexScan EV2750 besteld. “Bijna al onze werkplekken zijn nu uitgerust met monitoren van EIZO. Dat geldt zowel voor onze vaste werkplekken als voor de flexwerkplekken die iedereen kan gebruiken – soms moeten medewerkers namelijk van bureau wisselen.” Nils Brauckmann licht toe: “Op ieder bureau staan twee EV2450-monitoren. Als het nodig is, is er ook een EV2750 beschikbaar. Die gebruiken we bijvoorbeeld om gegevens te monitoren.”

trivago_Teaser_Buero_1.jpg
trivago_Teaser_Buero_2.jpg

Onze medewerkers zijn allemaal bijzonder tevreden met de monitoren van EIZO. In een bedrijf dat grote waarde hecht aan de individualiteit en het comfort van alle medewerkers, wordt het bijzonder gewaardeerd als één oplossing iedereen tevreden kan stellen.

Nils Brauckmann

IT-Purchasing & Procurement bij trivago