Software voor systeembeheerders

ColorNavigator Network

ColorNavigator Network maakt de centrale beeldkwaliteitsborging van ColorEdge-monitoren mogelijk.

Product afbeelding

Software voor kwaliteitscontrole

Voor beheerders

Uniforme kleuren en gecentraliseerd kwaliteitsbeheer

Nadat ColorNavigator 7 op alle computers is geïnstalleerd, kunnen beheerders met behulp van de software van ColorNavigator Network de configuratie van kwaliteitsvereisten voor alle ColorEdge-Monitoren automatiseren en doorvoeren binnen de gehele werkomgeving, maar ook op externe locaties.

Gecentraliseerde kwaliteitscontrole via een netwerk

ColorNavigator Network biedt gecentraliseerde kwaliteitscontrole (QC) en kalibratie van ColorEdge-monitoren voor organisaties met meerdere content creators en editors van inhoud die aan gezamenlijke projecten werken. Met NetAgent of ColorNavigator 7 geïnstalleerd op de verschillende gebruikte werkstations, kunnen beheerders meerdere ColorEdge-monitoren beheren via een webbrowser, waardoor QC en kalibratie vanaf externe locaties mogelijk zijn.

ColorNavigator Network ondersteunt ook ColorNavigator NX.

Tijdbesparend beheer van meerdere monitoren

Bij traditioneel QC-beheer moeten monitoren afzonderlijk worden afgesteld - een uiterst tijdrovend proces. Met ColorNavigator Network kan een beheerder de QC van meerdere ColorEdge-monitoren centraal beheren. Dit vermindert de onderhoudslast en zorgt voor consistentie tussen monitoren.

ColorNavigator Network Host Server

Beheer monitoren op afstand

ColorNavigator Network maakt ook eenvoudig QC-beheer tussen verschillende locaties mogelijk. Hierdoor kunnen instellingen en standaarden voor specifieke projecten of opdrachten worden beheerd en wordt gezorgd voor consistentie wanneer beeld- en videogegevens door de productiefasen gaan

ColorNavigator Network Secure Cloud Server

Belangrijkste kenmerken van ColorNavigator Network

Met ColorNavigator Network kunnen beheerders individuele instellingen voor aangesloten monitoren toewijzen via de webbrowser. Ze kunnen zelfs toewijzen per project of per taak om ervoor te zorgen dat in de hele productieworkflow dezelfde normen worden gehanteerd.

De ondersteunde functies kunnen verschillen per model.

 

Kleurmodi instellen

U kunt de kleurmodus (standaardmodus / uitgebreide modus) van de monitor instellen, doelwaarden voor de uitgebreide modus instellen, helderheid, witpunt, gamma en kleurruimte voor de standaardmodus instellen en nog veel meer. U kunt gemakkelijk alle monitoren tegelijk instellen op dezelfde parameters, zelfs als u op een andere locatie werkt of samenwerkt met studio's op andere locaties. Dit vermindert de totale tijd en inspanning die nodig is om de kwaliteitscontrole van de monitor te handhaven.

 

Zelfkalibratie met ingebouwde sensoren

Als u een ColorEdge CG-serie monitor met een ingebouwde kalibratiesensor beheert, kunt u de kalibratie op afstand uitvoeren via het ColorNavigator Network. Bovendien kunt u de monitor programmeren om automatisch op een bepaald tijdstip of met regelmatige tussenpozen opnieuw te worden gekalibreerd. Dit garandeert dat de monitoren kleurnauwkeurig blijven en bespaart de gebruiker de monitorinstellingen zelf te moeten onderhouden.

 

Key lock management

Het OSD-menu vergrendelen om te voorkomen dat de monitorinstellingen, zoals kleurmodus of helderheid, onbedoeld worden gewijzigd.

 

Client-software voor kleurbeheer op afstand

NetAgent is een client-software die op de achtergrond draait en waarmee beheerders op afstand kleurbeheer kunnen uitvoeren. Aangezien deze software op de achtergrond draait, merken gebruikers er niets van en hoeven ze zich geen zorgen te maken over de instellingen.

 

Monitor status en asset management

Controleer de status van aangesloten monitoren en registreer bedrijfsinformatie via ColorNavigator Network, inclusief gebruikstijd, kleurmodusinstellingen, datum en tijd van de laatste kalibratie, enz. Bovendien kan voor elke monitor unieke asset-informatie worden geregistreerd, zoals de aangesloten PC en de gebruikersnaam.

Webhosting zonder zorgen

ColorNavigator Network wordt gehost op een beveiligde cloud server. Een eigen server van de gebruiker, waarmee initiële investeringen en lopende kosten zijn gemoeid, is dus niet nodig.

Opmerkingen:
Dit product bevat software ontwikkeld door het OpenSSL Project voor gebruik in de OpenSSL Toolkit (https://www.openssl.org/).

Dit product bevat cryptografische software geschreven door Eric Young (eay@cryptsoft.com).

ColorNavigator Network Host Server

Bespaar tijd en werk

Het ColorNavigator Network kan jaarlijks honderden uren besparen die gemoeid zijn met regelmatig kleurbeheeronderhoud. Aan de hand van een recent voorbeeld van een van 's werelds bekendste productiestudio's wordt 411 uur per jaar bespaard door het gebruik van de oplossing (zie figuur).

De resultaten variëren naargelang de installatieomgeving

De resultaten variëren naargelang de installatieomgeving.

Support en beschikbaarheid

ColorNavigator Network is compatibel met de ColorEdge CG- en CS-serie monitoren.

De CG3146 wordt niet ondersteund.

Kalibratie op afstand is niet mogelijk met monitoren uit de CX/CS-serie omdat deze geen ingebouwde kalibratiesensoren hebben. Als u het kalibratiedoel instelt via ColorNavigator Network, moet u een externe sensor op de monitor aansluiten en de kalibratie uitvoeren met de ColorNavigator 7-software. 

Informeer bij de onderneming of de distributeur van de EIZO Group in uw land naar het ColorNavigator Network.