IP-DECODEROPLOSSINGEN

Integratie in video management systemen

IP_Decoding_stage.jpg

Moderne video managements systemen bestaan meestal uit complexe installaties met diverse componenten en een breed scala aan functies. Het videomanagementsysteem (VMS) is het centrale punt voor de controle en het beheer van alle taken. Het afspelen van camerabeelden - gecentraliseerd of gedecentraliseerd - is een belangrijk onderdeel van de infrastructuur.

De samenwerking van EIZO met toonaangevende aanbieders van beveiligings- en bewakingsoplossingen garandeert de technische compatibiliteit en geoptimaliseerde functionaliteit van de DuraVision IP-decoderoplossingen met verschillende VMS . Dit maakt ze tot de ideale aanvulling voor IP-videoweergave in de totale installatie.

Soorten integratie

Bij sommige VMS is de integratie van de IP-decoderoplossingen standaard geregeld, d.w.z. reeds een vast onderdeel van de software. De integratie van andere systemen wordt daarentegen mogelijk gemaakt door een speciaal ontwikkelde plug-in. Ook bij de ontwikkeling van de plug-in hebben EIZO en de VMS-aanbieders samengewerkt om aan de specifieke eisen van de gebruikers te kunnen voldoen.

VMS_Integration_3000x2000.jpg

Monitoren en camera's kunnen centraal worden beheerd.

Functies

IP-decoderoplossingen kunnen bijvoorbeeld rechtstreeks vanuit de VMS-interface worden bediend en gecontroleerd, waardoor het installatieproces en de bediening worden gestroomlijnd. Dit omvat de registratie van camera's, statuscontroles op afstand en aanpassingen van de video-lay-out en -weergave. Als extra functie kunnen video-feeds van geregistreerde camera's gemakkelijk naar de gewenste positie worden verplaatst via drag & drop. Deze lay-out wordt dan weergegeven, ook als de computerloze IP-decoderoplossing van EIZO zich op afstand bevindt. Display-instellingen en opties kunnen ook gemakkelijk via VMS worden geconfigureerd, zonder dat u de gebruikersinterface van de monitor apart hoeft te openen.

Integration-security-systems_Plugins_RemoteControl.jpg
Afstandsbediening van de monitoren
Integration-security-systems_Plugins_ImageEnlargement.jpg
vergroting

Handige vergroting van camerabeelden via drag-and-drop

Integration-security-systems_Plugins_LayoutAdjustment.jpg
aanpassing van de lay-out

Automatische aanpassing van de lay-out van de monitor na een actie

VMS-partner

IP-Decoder-Solutions_3000x2000.jpg

Type integratie met huidige EIZO oplossingen

VMS provider

Accellence Technologies

Genetec

Milestone Systems*

Mobotix*

Panasonic

Qognify*

Siemens*

Inheems

/

/

/

/

Plugin

/

/

/

* EIZO Enterprise licentie vereist

Het DuraVision IP-decoder productportfolio

IP-decoderoplossing in gebruik

Edmonton_640.jpg

Edmonton Transit Service

Edmonton Transit Service verzorgt het openbaar vervoer in de Canadese stad Edmonton. Hierbij maakt het gebruik van een geïntegreerde oplossing voor videobewaking met EIZO IP-decoder-monitoren en Genetec VMS voor de bewaking van stations.

Meer lezen

EIZO: een sterke partner

Als ervaren B2B-leverancier is EIZO uitstekend toegerust om bedrijven te adviseren en samen passende oplossingen voor elke toepassing te ontwikkelen. Neem contact op met ons verkoopteam, wij ondersteunen u graag bij elk project - met individuele begeleiding, voor en na de aankoop.

Nu contact opnemen
H07_Kontakt.jpg