ColorEdge

Monitoren voor videobewerking, postproductie en colour grading

Naar de grafische monitoren
Video_Editing_Stage.jpg

Filmmontage, animatie, VFX, colour grading, de taken die komen kijken bij het omgaan met filmmateriaal zijn even divers als de eisen. Ongeacht of u als individuele content creator films voor uw eigen YouTube-kanaal produceert, als director of photography tijdens het filmen het geschoten materiaal beoordeelt of als onderdeel van een grote productie de colour grading of VFX voor een Hollywood-productie overziet, één vereiste blijft altijd hetzelfde: een compromisloze en nauwkeurige weergave van het filmmateriaal moet gegarandeerd zijn. En dat kan alleen met een eersteklas grafische monitor, met andere woorden: een ColorEdge van EIZO.

De juiste monitor voor elke uitdaging

ColorEdge monitoren bieden alles wat u zich kunt wensen bij het werken met filmmateriaal. Van de hoge dekking van veelgebruikte kleurruimten zoals Rec.709, Rec.2020 of DCI-P3 tot diepe zwartniveaus en hoge contrasten. Alle ColorEdge monitoren maken hardwarekalibratie zonder verlies mogelijk en garanderen zo een permanent stabiele en nauwkeurige beeldweergave. De ColorEdge line-up biedt de juiste monitor voor elke vereiste: van de CS-serie monitoren, die de precisie bieden die contentmakers nodig hebben, tot de high-end CG-serie monitoren, die talloze extra functies bieden voor professionele filmproducties, tot de ColorEdge PROMINENCE CG3146, onze high-end referentiemonitor voor HDR-producties.

Meer dan alleen monitoren

Hoe groter het aantal teamleden, hoe moeilijker het is om een uniforme workflow te handhaven die voor iedereen consistent is. Bij grote filmproducties werken honderden specialisten op verschillende locaties, in verschillende landen en continenten aan hetzelfde project. Om ervoor te zorgen dat alle gebruikers dezelfde visuele indruk krijgen van dezelfde content, biedt EIZO met de combinatie van de ColorEdge-monitoren uit de CG-serie, de kalibratiesoftware ColorNavigator en de kwaliteitscontrolesoftware ColorNavigator Network een totaaloplossing voor een kleurconsistente workflow op verschillende locaties.

CS-serie: Basismonitoren voor professionele eisen

 • Grote kleurruimten
 • 16-bits LUT voor grootste kleurdiepte
 • 10-bits kleurweergave
 • Homogene beeldweergave door Digital Uniformity Equalizer (DUE)
 • EIZO fabriekskalibratie
 • State-of-the-art connectiviteit via USB-C, HDMI en DisplayPort
 • Kalibratiesoftware ColorNavigator inbegrepen
 • Lichtbeschermingskap optioneel
Datenblatt_CS2400S_1080x720.png
Datenblatt_CG2700S_1080x720.png

CG-serie: High-end monitoren voor de hoogste eisen

 • Alle kenmerken van de CS-serie
 • Geïntegreerde sensor voor automatische zelfkalibratie
 • Diepe zwarttinten en hogere contrasten dankzij True Black Display
 • Lichtbeschermingskap inbegrepen
 • Vooraf gekalibreerde presets voor Rec.709, Rec.2020, DCI-P3, 
 • Vooraf gekalibreerde PQ en HLG HDR presets
 • Extra functies voor filmmakers zoals Safe Area Marker, Luminance en Gamut Warning, 
 • Geavanceerde aansluitmogelijkheden via HDMI, DisplayPort, USB-C of SDI (afhankelijk van model)

Grafische monitoren in gebruik

frame_by_frame_-_Header.jpg

frame by frame

Het Italiaanse postproductiebedrijf heeft 75 ColorEdge monitoren in gebruik, waaronder twee PROMINENCE CG3146.

Meer informatie
Edisen_stage.jpg

Edisen

Edisen is een wereldwijde full-service partner op het gebied van communicatie, entertainment, postproductie en MarTech en heeft gekozen voor de CG3146 referentiemonitor van EIZO om de kwaliteit van de grading te waarborgen.

Meer informatie
Marquise_Technologies_-_Eizo.jpg

Marquise Technologies

Marquise Technologies biedt oplossingen voor de postproductie-industrie met behulp van de PROMINENCE CG3146 monitor van EIZO.

Meer informatie
CZ_Philharmonie_Image_01.jpg

Tsjechisch Filharmonisch Orkest

Dušan Bajtoš en Tomáš Kudrna bespreken in een interview de voordelen van de ColorEdge CG3145 bij de nabewerking van concerten van het Tsjechisch Filharmonisch Orkest.

Meer informatie

Heb je nog vragen?

Wij en onze geautoriseerde partners helpen je graag bij het selecteren van het juiste model voor gebruik in jouw omgeving. Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op
H07_Kontakt.jpg