ColorEdge

Grafische monitoren voor de textiel- en fashion-industrie

Monitoren voor de fashion-industrie
Tessile-Moda_Stage.jpg

In de snelle, geglobaliseerde wereld wordt de sampling in de textiel- en fashion-industrie steeds meer gedigitaliseerd. ColorEdge-monitoren van EIZO bieden de nodige precisie en kleurnauwkeurigheid om de voorheen haptisch-analoge processen met succes digitaal uit te voeren.

Snelheid en kostenefficiëntie

Ook nu nog worden vaak kleine, echte samples van stoffen, garens of andere materialen zoals leer of kunststoffen de wereld rondgestuurd om de kleur, de textuur en het effect ervan te beoordelen. Maar steeds kortere productcycli, een steeds snellere markt en een toenemende kostendruk leiden tot een heroverweging in de hele sector.

Digitalisering van de toeleveringsketen

De meeste processen in de toeleveringsketen kunnen tegenwoordig al digitaal worden uitgevoerd: dit omvat bijvoorbeeld het meten van de kleuren van garens, stoffen of bijna alle andere materialen, waarbij gegevens worden verstrekt via gemeenschappelijke interfaces tussen leveranciers en kopers. Maar ook de weergave van digitale gegevens voor het menselijk oog op de monitor tot en met de verdere verwerking van het digitale materiaal tot twee- en driedimensionale modellen versnelt en vereenvoudigt de workflow drastisch. Op deze wijze kan al op de monitor een uiterst realistische en zinvolle indruk van afzonderlijke onderdelen of van het eindprodukt worden verkregen.

Digitalisierung_der_Supply-Chain.JPG

Grafische monitor onmisbaar

Om de digitale versies net zo betrouwbaar en betekenisvol te laten zijn als een echte rol garen, een echt proefgeweven stuk stof, een gelakt werkstuk of zelfs een hele jurk, is een absoluut nauwkeurige grafische monitor nodig als weergaveapparaat. Met andere woorden: een ColorEdge monitor van EIZO.

ColorEdge - gemaakt voor absolute precisie

De monitoren van de ColorEdge serie zijn in staat om zoveel mogelijk kleuren te produceren dankzij hun grote kleurruimte en immense kleurdiepte, en deze ook absoluut nauwkeurig weer te geven dankzij hun verliesvrije hardwarekalibratie. Bovendien moet een monitor die in deze omgeving moet kunnen overleven, snel en gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de heersende omstandigheden van het omgevingslicht, zodat perceptuele fouten als gevolg van het omgevingslicht eveneens worden uitgesloten. Met ColorNavigator, de kalibratiesoftware van EIZO, is dat ook gegarandeerd.

CS-serie: Basismonitoren voor professionele eisen

Biedt de precisie die nodig is voor het digitale inkoop- en ontwerpproces.

 • Grote kleurruimte
 • 16-bits LUT voor de grootste kleurdiepte
 • 10 bit kleurweergave
 • Homogene beeldweergave door Digital Uniformity Equalizer (DUE)
 • EIZO fabriekskalibratie
 • Kalibratiesoftware ColorNavigator inbegrepen
 • Lichtbeschermingskap optioneel

CG-serie: High-end monitoren voor de hoogste eisen

Maximale precisie in combinatie met ingebouwde kalibratiesensoren maken de CG-serie tot de ideale keuze in een professionele omgeving.

 • Alle kenmerken van de CS serie
 • Geïntegreerde sensor voor automatische zelfkalibratie
 • Rijkere dieptes en hogere contrasten dankzij True Black Display
 • Lichtbeschermingskap inbegrepen

Heeft u nog vragen?

Wij en onze geautoriseerde partners helpen je graag bij het selecteren van het juiste model voor gebruik in uw omgeving.

Neem contact met ons op
H07_Kontakt.jpg