FlexScan

Monitors for large & medium enterprises

To the business monitors
EIZO_FlexScan_Konnektivitaet_Sideshot_34650_V3_sRGB_3000x2000.jpg

Wat grote ondernemingen en middelgrote bedrijven nodig hebben

Office LCD-monitoren van EIZO zijn bijzonder rendabel en duurzaam, en daardoor een ideale keuze voor grote ondernemingen en middelgrote bedrijven. Ook onderscheiden ze zich door de ongeëvenaarde beeldkwaliteit waarmee EIZO al decennialang toonaangevend is in de branche.

  • Kostenefficiënte werking
  • Betrouwbaarheid en lange levensduur
  • Hoge beeldkwaliteit
  • Optimale ergonomie
  • Eenvoudige installatie en gestroomlijnde uitrol
  • Speciale onderhouds- en garantieservice
Kontakt_teaser.jpg

Behulpzame klantenservice

Naast de kwaliteit van het product speelt ook de kwaliteit van de klantenservice een grote rol. Deze service begint al bij het adviseren en uitvoeren van uw bestelling, maar blijft doorlopen waardoor u ook optimaal wordt ondersteund tijdens de gebruiksperiode.

Bij EIZO profiteert u als klant van bijzondere onderhoudsservice en daarbij kunt u gebruikmaken van een groot netwerk van vakhandelaren. We geven u graag advies bij het kiezen van het juiste model monitor, maar we staan u ook terzijde met professionele software zodat u alle monitoren en apparatuur gestroomlijnd kunt implementeren binnen uw bedrijf. Op verzoek kunnen wij ook een speciaal op maat gemaakte oplossing voor u samenstellen, waaronder aangepaste beeldschermconfiguraties of markering met streepjescodes. En als klap op de vuurpijl: u kunt de gewenste monitor tijdelijk en kosteloos uitproberen binnen uw bedrijf, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Vraag naar onze kosteloze testopstelling.

Preventative ergonomics

Als medewerkers binnen de onderneming vele uren per dag achter een beeldscherm zitten, is ergonomische functionaliteit geen overbodige luxe. Door monitoren ergonomisch in te stellen kunt u oog- en nekklachten voorkomen en voldoet u tegelijkertijd aan alle wettelijke vereisten die gelden voor werkplekken met beeldschermen.

De bedrijfs-LCD's van EIZO hebben een volledig ontspiegeld schermoppervlak. Daardoor produceren ze geen flikkeringen en worden gebruikers minder snel vermoeid waardoor ze zich langer kunnen concentreren. Ook wordt de helderheid van het scherm automatisch aangepast aan het omgevingslicht. Hierdoor worden nadelige contrasten verminderd en kan scherminhoud beter worden gelezen. De monitor is voorzien van een flexibel instelbare voet waarmee de hoogte, de kijkhoek en de rotatie naar wens kunnen worden ingesteld en elke medewerker de voor hem of haar ideale scherminstelling kan configureren.

EIZO_FlexScan_Ergonomie_Sideshot_DSF3181_sRGB_3000x2000.jpg
EIZO_FlexScan_Bildqualitaet_1893_v5_sRGB_3000x2000.jpg

Overtuigende beeldkwaliteit

De veelzijdige bedrijfsmonitoren van EIZO zijn speciaal ontwikkeld ten behoeve van de dagelijkse werkzaamheden die plaatsvinden binnen grote en middenstandsondernemingen en bieden daardoor een optimale beeldkwaliteit voor elk werkgebied. Door het gebruik van innovatieve frametechnologieën en de beproefde elektronica van EIZO is de afbeeldingsweergave steeds glashelder en haarscherp. U hebt dus alles helder voor ogen bij alles wat u doet, of u nu teksten moet schrijven, tabellen bewerkt of grafieken samenstelt.

Kosteneffizienz, die sich rechnet

Een van de belangrijkste factoren die invloed hebben op het kiezen van een passende bedrijfsmonitor, is het kostenplaatje. De kwaliteitsproducten van EIZO hebben gegarandeerd een drie jaar langere levensduur dan vergelijkbare producten. Dat betekent dat u profiteert van een bijzonder hoog rendement uit uw investering en dat de totale eigendomskosten (TCO, Total Cost of Ownership) veel lager liggen. De aankoopprijs mag dan hoger zijn, de investerings- en exploitatiekosten van een EIZO-monitor zijn daarentegen veel lager omdat de cyclus voor vervanging veel langer is en er maar weinig reparaties of omruil hoeft plaats te vinden.

Bovendien zijn Office-monitoren van EIZO uitgerust met innovatieve EcoView-functies waardoor het energieverbruik aanzienlijk wordt verminderd. Nog preciezer gezegd, kunt u met EcoView uw stroomkosten zo goed als halveren.

EIZO_FlexScan_Wirtschaftlichkeit_35642_V4_abgedunkelt_sRGB_3000x2000.jpg
5_years_garantie_Square_new_NL.jpg

Betrouwbaarheid waar u op kunt bouwen

Wanneer u kiest voor EIZO hoeft u zich geen zorgen meer te maken over storingen. Dankzij de bijzonder hoge kwaliteit van alle componenten en de strenge controleprocedures tijdens de productie zijn alle LCD-monitoren van EIZO ongekend duurzaam.

Mocht het in uitzonderlijke gevallen toch nodig zijn dat een monitor vervangen moet worden, dan kunt u vertrouwen op onze speciale on-site omruilservice, en dat vijf garantiejaren lang.

Office monitoren in de praktijk

NEW-stage.jpg

NEW AG is klaar voor de toekomst met de EIZO FlexScan EV2795

Een moderne werkplek vraagt om gestandaardiseerde monitoroplossingen. NEW was op zoek naar een geschikt model en koos voor de EIZO FlexScan EV2795. Deze monitor voldoet namelijk aan alle vereisten voor mobiel werken en gedeelde werkplekken.

Meer informatie
attiva_stage.jpg

Attiva SpA schakelt over op hybride werken

De laatste twee jaar is de arbeidswereld sterk veranderd en verschuift meer en meer in de richting van flexibel werken met frequente wisselingen tussen kantoor en thuiskantoor. Hoe kan een hoge productiviteit van de werknemers worden gegarandeerd? Het antwoord: door de monitorenvloot van het bedrijf volledig te vernieuwen, zowel voor kantoor als voor het thuiskantoor.

Meer informatie
AEDES-3.jpg

Monitor vervangt dockingstation

Aedes kiest opnieuw voor EIZO monitoren en maakt dockingstation overbodig.

Meer informatie

Heeft u nog vragen?

Wij en onze geautoriseerde partners helpen u graag bij het selecteren van het juiste model voor gebruik in uw omgeving.

Neem contact met ons op
opengraph_praxiswissen_homeoffice_1200x628.jpg