FlexScan

Monitoren voor home office, kleine ondernemingen en particuliere gebruikers

Betrouwbare LCD-monitoren met een uitzonderlijke beeldkwaliteit waar u op kunt vertrouwen

Naar de office-monitoren
EIZO_FlexScan_Wirtschaftlichkeit_Sideshot_DSF4150_sRGB_3000x2000.jpg

De betrouwbare Office-monitoren van EIZO voldoen aan alle behoeften van kleine ondernemingen en privégebruikers. De monitoren vormen een optimale combinatie tussen uitzonderlijke beeldkwaliteit, ergonomie en kostenefficiëntie, en beschikken over een scala aan aansluitingsmogelijkheden. Dankzij de hoge beeld- en bouwkwaliteit van EIZO-monitoren scoren onze monitoren bijzonder goed in deskundigentests en worden ze met regelmaat bekroond met internationale prijzen.

De juiste monitor voor uw thuiskantoor

Het nieuwe werken heeft veel veranderd, niet alleen in onze manier van werken, maar ook als het gaat om onze werklocatie. Het ziet er steeds meer naar uit dat thuiswerken in de toekomst een grotere rol zal spelen. Dat maakt de juiste uitrusting des te belangrijker. Om bij tijdelijk of permanent thuiswerken minstens even zo gezond en productief als op de kantoorwerkplek in het bedrijf te kunnen werken, de beschikking moet hebben over materiaal van dezelfde kwaliteit.

Wat privégebruikers en kleine ondernemingen nodig hebben

  • Eén monitor voor alle toepassingen
  • De hoogste beeldkwaliteit
  • Overtuigende onderhouds- en garantieservice
  • Hoge productiekwaliteit en duurzaamheid
  • Goede ergonomie
  • Energiebesparende werking
5_years_garantie_Square_new_NL.jpg

Betrouwbare functionaliteit voor Office-werkzaamheden

Op de Office-monitoren van EIZO kunt u gegarandeerd vertrouwen. Dankzij de hoge kwaliteit van alle componenten en de strenge controleprocedures tijdens de productie kan EIZO een garantie bieden van maar liefst vijf jaar. Dit is duidelijk langer dan wat gebruikelijk is bij andere aanbieders. In het onwaarschijnlijke geval dat er zich toch onverhoopt problemen voordoen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over storingen of uitval. Want bij EIZO profiteert u altijd van ongekende klantenservice, inclusief onze ongecompliceerde on-site omruilservice. En u profiteert tegelijkertijd van absolute investeringszekerheid.

Optimale beeldkwaliteit voor de meest veeleisende toepassingen

Niet alleen betrouwbaarheid speelt een grote rol. Minstens zo belangrijk bij een nieuwe monitor is natuurlijk de beeldkwaliteit. Een monitor dient wat dat betreft een echte allrounder te zijn, die altijd overtuigt met een haarscherpe weergave, of u nu teksten bewerkt, grafieken opstelt of video's afspeelt.

Office-monitoren van EIZO zijn uitgerust met geavanceerde elektronica en maken gebruik van innovatieve frametechnologieën waardoor ze een ongekend helder en duidelijk beeld kunnen weergeven, en daarmee geschikt zijn voor elke gewenste toepassing.

De perfecte beeldkwaliteit is voor ons niet perfect genoeg – meer informatie.

EIZO_FlexScan_Sideshot_CAD_35368_sRGB_3000x2000.jpg
Connectivity_FlexScan.jpg

Connectiviteit die waarde toevoegt

De uitgebreide aansluitingsmogelijkheden van de FlexScan-monitoren van EIZO en de resulterende opties voor een “clean desk” zorgen voor een opgeruimde, flexibele en toekomstbestendige werkplek. Met doordachte technologie zorgt EIZO voor een opgeruimd bureau: monitoren met een dockingfunctie, oplossingen voor opstellingen met meerdere monitoren, Thin Client-houders en praktisch kabelbeheer. Alles is ontworpen voor meer efficiency en moderne werkroutines.

Uitstekende connectiviteit voor meer efficiëntie en modern werken - ontdek nu meer.

Ergonomische functionaliteit laat u onbelast werken

Wanneer u vele uren per dag achter een beeldscherm doorbrengt, is ergonomische functionaliteit geen overbodige luxe. Door monitoren ergonomisch in te stellen kunt u oog- en nekblessures voorkomen en voldoet u, ook als kleine ondernemer, meteen aan alle wettelijke vereisten die gelden voor werkplekken met beeldschermen.

De monitormodellen van EIZO zijn voorzien van slimme technologie waardoor uw ogen minder snel vermoeid raken tijdens het werk. Dankzij het ontspiegelde schermoppervlak, de flikkeringsvrije weergave en de speciale functie waardoor de helderheid van het scherm automatisch wordt aangepast, is het bijzonder aangenaam werken achter deze monitor. De flexibel instelbare voet biedt talrijke mogelijkheden en u kunt de hoogte, de kijkhoek en de rotatie naar wens instellen. Daardoor kunt u de monitor zo positioneren dat deze de ideale stand heeft voor uw nek en ogen.

Lees hier een samenvatting van de ergonomische voordelen van onze monitoren.

HomeOffice_-_Rohm_Ergonomics.jpg
EIZO_FlexScan_Wirtschaftlichkeit_35642_V4_abgedunkelt_sRGB_3000x2000.jpg

Cost efficiency that counts

Een van de belangrijkste factoren die invloed hebben op het kiezen van een passende monitor voor privé- of zakelijk gebruik, is natuurlijk het kostenplaatje. Daarbij wordt met name gelet op de totale eigendomskosten, de TCO. Door bij de aanschaf van nieuwe apparatuur rekening te houden met die totale eigendomskosten kan immers veel geld worden bespaard.

Productaanbevelingen voor kleine ondernemingen en particuliere gebruikers

Office monitoren in de praktijk

NEW-stage.jpg

NEW AG is klaar voor de toekomst met de EIZO FlexScan EV2795

Een moderne werkplek vraagt om gestandaardiseerde monitoroplossingen. NEW was op zoek naar een geschikt model en koos voor de EIZO FlexScan EV2795. Deze monitor voldoet namelijk aan alle vereisten voor mobiel werken en gedeelde werkplekken.

Meer informatie
attiva_stage.jpg

Attiva SpA schakelt over op hybride werken

De laatste twee jaar is de arbeidswereld sterk veranderd en verschuift meer en meer in de richting van flexibel werken met frequente wisselingen tussen kantoor en thuiskantoor. Hoe kan een hoge productiviteit van de werknemers worden gegarandeerd? Het antwoord: door de monitorenvloot van het bedrijf volledig te vernieuwen, zowel voor kantoor als voor het thuiskantoor.

Meer informatie
AEDES-3.jpg

Monitor vervangt dockingstation

Aedes kiest opnieuw voor EIZO monitoren en maakt dockingstation overbodig.

Meer informatie

Do you have any questions?

Wij en onze geautoriseerde partners helpen u graag bij het selecteren van het juiste model voor gebruik in uw omgeving.

Contact us
EIZO_FlexScan_Sideshot_35347_sRGB_3000x2000.jpg