EIZO_ColorEdge_Drucken_1062_v8_sRGB_3000x2250.jpg

We doen alles voor het perfecte beeld

Monitoren en visuele oplossingen

Als leider in kwaliteit in beeldschermen en visuele oplossingen zijn we al meer dan 50 jaar elke dag bezig met innovatie om u een voorsprong te geven.

De perfecte monitor voor elke toepassing

Onze expertise - uw voordeel

Sustainability_Stage_CSR_Motiv_.jpg

Het milieu beschermen

EIZO FlexScan-monitoren zijn uitgerust met geavanceerde energiebesparende functies, worden geproduceerd in overeenstemming met internationale milieuvoorschriften en sparen hulpbronnen dankzij hun lange levensduur.

Meer informatie
Ergonomie_Stage.jpg

Meer comfort op de werkplek

Hoe kunt u voldoen aan de hoge eisen en individuele behoeften van een moderne werkplek en tegelijkertijd uw rug en ogen beschermen? Heel eenvoudig: met de innovatieve, duurzame en ergonomische high-end monitoren van EIZO.

Meer informatie
Warranty_5Y_EN.jpg

Investeringszekerheid dankzij extra lange garantie

EIZO biedt op de meeste modellen vijf jaar garantie. Dit wordt mogelijk gemaakt door een hoogontwikkeld productieproces dat is gebaseerd op een eenvoudig succesprincipe: geavanceerde en innovatieve beeldschermtechnologie, vervaardigd van hoogwaardige materialen. Overtuig uzelf van ons garantie- en serviceconcept.

Meer informatie
ips-panel-b24.jpg

Altijd aan je zijde

Welke monitor is de juiste? Wij staan klaar om u te adviseren bij de keuze van de optimale monitor voor uw individuele toepassing. U kunt ook altijd contact opnemen met ons technische ondersteuningsteam als u problemen of suggesties hebt.

Meer informatie

Referenties

Alle referenties
Diana_Mehner_-_Border_Collie_-_Willi_-_DJF_6695.jpg

Recepten voor succes van de hondenfotograaf

In dit interview geeft professioneel hondenfotograaf Diana Mehner tips voor ongewone beelden en legt ze uit hoe belangrijk het voor haar is om met haar ColorEdge CG2700S monitor in ware kleuren te werken.

Meer lezen
Salzgitter_Content_Firma.jpg

Videobewaking gemakkelijk gemaakt

De staal- en technologiegroep vertrouwt op EIZO voor videobewaking. Dankzij de EIZO IP-decoderoplossing kunnen de analoge videobewakingssystemen snel en eenvoudig worden omgezet naar een nieuwe digitale standaard.

Meer lezen
MVZ_stage.jpg

Ideaal uitgerust voor diagnostiek

MVZ Radiologie Karlsruhe vertrouwt op de 12 megapixel kleurenmonitor RadiForce RX1270 voor de digitale beeldweergave bij curatieve mammografie. Om het volledige prestatiebereik van de monitor te kunnen benutten, kocht het MVZ een door EIZO aanbevolen en gevalideerde grafische kaart voor deze monitor.

Meer lezen
kddi_content_image_02.jpg

Videobewaking in het operations center

Het Japanse telecommunicatiebedrijf KDDI rust de controlekamers en kantoren van een nieuw operationeel netwerkcentrum uit met DuraVision IP-decoderboxen en FlexScan-monitoren.

Meer lezen
Alle referenties